jag vann helgen!

hej. jag har inte nått i helgen men jag tar och berättar allt nu. kan iallafall börja och säga att helgen var sjukt rolig!
IDAG: jag tävlade på min häst, först en klass där man bara skulle gå runt felfritt, och jag kom runt felfritt och fick en rosett. Sen andra klassen där man skulle rida en omhoppning så snabbt som möjligt. jag red jättesnäva svängar och red väldigt fort, så jag vann! :D jag blev skitglad för det var första tävlingen som jag inte vägrar ut mig.
LÖRDAG: jag spelade basketmatch mot lidingö, det var en cup som heter battle of the brats där alla skuru lag möter lidingölagen. Och mitt lag vann såklart! :D det blev typ 85-35 eller nått sånt kommer inte riktigt ihåg. det var iallafall skitjobbigt för vi hade bara en avbytare och vi har börjat köra längre matchtider nu. plus att vi körde helplanspress så alla i mitt lag var typ helt döda sista minuterna, men man vann ju ändå! :D
på kvällen så drog jag och Anna till kungsan, det var asroligt! på tunnelbanan hem blev jag och anna bombade av ett gäng killar, dom var väldigt konstiga, men det var skitkul! Det var oxå några killar som ramlade på mig när jag stog i mitten av allt folk på nrj så jag ramlade på alla bakom mig med ett gäng killar över mig. inte så roligt. sen fick många damp på mig och anna för att vi var lite översociala och för att vi gick runt och knackade på andras ryggar.
/ kärlek.

världens vackraste bild på mig och anna efter nrj.

vinst efter söndag med hästen.

basketen är en del av livet.

röda skor.

halloj, just nu sitter jag på rummet och äter lite nötter, egentligen skulle jag  vilja sitta i vardagsrummet men mamma tittar på nån läskig skräckfilm med hannibal, så ja det är lugnt för mig. haha älskar att kolla på skräckfilmer, men jag får alltid efter värsta skrajkänslorna.
har väldigt tråkigt en sån här fredgakväll, skulle egentligen vara med alva, men hon blev sjuk så vi strunta i det, men jag är ändå sjukt trött så det var okej ändå och jag ska även spela battle of the brats basketmatch mot lidingö så jag måste sova inatt.
jag var med alva även fast hon var sjuk innan basketträningen och jag tog lite bilder med nya kameran, här kommer några:

fis-smajlet!

bästis


appelpie

paul frank, med röda skor blev det idag.

alva palva :D

amanda panda

amanda älskar alva mest!

haha bitchrumpan.

kaninen och bankmannen.

kinespojke garvet!

/ PUSS

symaskin

halloj,nu har jag kollat lite på tv, innan det var jag i skolan. Idag hade vi syslöjd för första gången, jag får alltid otur med mina saker i skolan asså. igår laggade datan jag fick och idag så var min symaskin trasig, fast det såg jag när jag precis sytt klart. mina stygn blev helt hoppklämda för att cp-symaskinen var konstig. jag trodde också att man var tvungen att byta tråd för varje olika stygn man gjorde. så då satt jag där och bytte typ 10 ggr, fast man skulle egentligen aldrig byta. jaa så bra går det för mig.
tagit några bilder med systemkameran som läggs upp ikväll :)
Dagens låt: What you got, spelar sönder den som fan!
Colby O' Donis :D
systemkamerabilder, inte alls några fina, men var tvungen att pröva kameran.
allt från egoisstiska egobilder till osminkad med dubbelhaka, även min katt Curt fick komma med. helt oredigerade och allt.




always talking about what you got

hallojsan! det har blivit väldigt många bilder nu på sistonde, mne jag tycker det är så roligt att fota. och juuuste, vi köpte en systemkamera igår! :D jag har inte hunnit prova ta bilder med den än, får göra det snart! :)
nu var jag tvungen att tillägga en mening, det var för att jag har laddat ner låten what you got! jag är helt kär i den låten och jag hittade inget ställe att ladda ner den så jag frågade på broadcoast på playahead om nån kunde skicka, haha :D



outfit idag: t-shirt H&M, jeansshort VILA, väska WERA




haha sen lite andra bilder här i slutet! :D

/Puuss amanda

skolfoto

tjenix. första dagen i skolan med svart hår efter dagens tabbe. Men jag har börjat vänja mig och tycker inte att alls att det är så fult längre, börjar faktiskt gilla det riktigt mycket! 
men vi hade iallafall skolfoto idag. jag blev skitful på klassbilden! men jag blev ju iallafall okej på enbilden.
tog lite bilder på nya hårfärgen :D





jaaaaaaa så blev det! :D

svart hår och skolfoto imorgon.

hallojsan!
jag tror alltid att jag kan allt och skulle idag vara min egna frissör här hemma i huset.
fast nu vare så att jag råkade misslyckas igen! jag har nämligen först klippt till min lugg lite själv, fast det blev bra! men det som gick dåligt var att jag färgade håret själv. och nu är det typ svart (ville ha det mörkbrunt), inte alls bra. speciellt när man då har skolfoto imorron... :P haha ska alltid tabba mig precis innan alla skolfoton. en gång när jag ver lite mindre så satt jag typ och vattna blommor och sen reste jag mig upp och då fick jag en blommpinne i och bredvid ögat. dagen innan fotot. fint med ett rött sår vid ögat.
men nejrå jag är inte ledsen över att ha svart hår, bättre det så att man ser lite förändring från förra årets skolfoto. jag ska alltid vara postiv. man måste ju vara det om man alltid är värdelös.
jag ska ta nån fin bild imorron på resultatet, men här är kommer iallafall en bild som pappa precis tog på mig! :D haha

haha inte liiite skarrig bild här!

amanda mästerfotografen

hej, har ändrat min blogg nu till lite mera bildblogg. jag tycker personligen att det är roligare med bilder än vad det är med texter.
men jag kan iallafall ta och berätta att Sosso sov över hos mig inatt. på kvällen köpte vi godis sen stack vi till Klaras gatufest. Efter ett tag åkte vi hem och kollade på olika språkresor sen gick vi typ och la oss.
lägger upp några fina bilder jag tog på min vän Sosso som jag tycker blev väldigt bra!



sommarbilder på klara edhag.




här är några bilder som jag tog på klara hemma hos mig.

bestfriend in my garden!









lite bilder på mig & alva.

try to be special.


bloggen är talanglös.

hallåå, jag måste erkänna att min blogg är väldigt tråkig. jag har bestämt att lägga upp mer bilder. jag har brist på ideer men jag börjar med att lägga upp lite bilder på saker/ käder som jag köpt den här veckan.

blommig kjol &  blommig statin jacka, båda från gina tricot.

röda skor, fynda man för 100 spänn på H&M. Fotade även mina älskade örhängen

två väskor jag fick av mamma igår när hon kom hem från Hong Kong :)
 / A the man

råttpojken

hej idag var jag med klassen på skansen, grymt tråkigt måste jag säga!
men nu har jag precis kommit hem från stallet och jag ska snart ta ett bad.
jag känner att jag måste lägga upp lite mer bilder, det är ju ändå inte så roligt att läsa om min liv antaglien :P men datan är ju precis lagad, mobilen med och skorna hittade. nu är det bara Tin tin som säkert ligger mitt ute på havet i sjärgården! :'(
men skitsamma lovar att nästa inlägg ska bli massa bilder!

en muppig egobild kan man iallafall bjuda på!


första dagen i 8:an

hallååå, jag har precis haft träningen och innan det var jag i skolan (första dagen).  igår köpte jag oxå en sån där satinjacka från gina tricot, fast fanns då bara en storlek kvar så jag fick ta en som var lite liten...

har verkligen ingen lust att skriva nu och rummet ser förjävligt ut!
/amanda


köpt och vill ha!

hej idag var jag i stan med klara. det blev ett par röda skor från h&m för bara 100kr. dom var så billiga så var tvungen att köpa. Sen köpte jag en blommig kjol! :D
tänkte ladda upp bilder på dom senare, men jag letade efter en snygg satin jacka. jag hittade aldrig den där snygga blommiga från  gina tricot i nån utav alla butiker... :(  men jag hittade en skitsnygg från american apparel.

måste köpa den här från american appale

JAG SKA FAN DÖDA FITT-SL!!!!

MIN HELA JÄVLA FUCKING DAG ÄR FÖRSTÖRD FÖR ATT DET FINNS SÅNNA JÄVLA PUNDIGA HUVUDEN SOMM KOMMER PÅ SL OCH ÄNDRAR BUSSTIDERNA JUST IDAG SÅ ATT JAG FICK GÅ UPP SKIT TIDIGT FÖR ATT JAG SKULLE TA EN BUSS TILL SLUSSEN DÄR JAG SKULLE TRÄFFA EN KOMPIS, MEN DÅ NÄR JAG GÅTT TILL BUSSEN SOM TAR TYP 20 MIN SÅ SER JAG ATT DOM ÄNDRADE TIDERNA JUST IDAG. SKA SERIÖST STÄMMA DOM!
MIN JÄVLA ÄCKLIGA FJORTISTATUERING MAN FICK PÅ UNG 08 MED ETT SL-MÄRKE SKA FAN BORT PÅ DIREKTEN KAN JAG JU BARA SÄGA.


sista dagarna

chiao. idag har jag inte gjort så mkt. jag har iallafall varit i stallet och ridit. och nu på kvällen så har jag laddat ner massa gamla låtar som dom sjöng på the voice, dom blir helt plötsligt skitbra när man sett dom live. :P
ikväll är det sista kvällen för sommaren på Ingarö, lite sorgligt när man tänker efter... :P
jag lånar beckas data nu eftersom min är trasig ska vilken lite bild man kan hitta! :)
/svärdfisk.

hittade bilder på våran gamla ponny roddan som nu är såld :(


THE VOICE 08

hallåååå, just nu är jag hemma hos klara, innan det var vi på the voice tsm med några andra kompisar :)
jag tycker det var asroligt, speciellt i slutet när flo-rida sjöng!
idag fyller nicole år! :D grattis grattis!!!
eller oj klockan var över tolv men det känns som lördag fortfarande.
igår var jag hemma hos mikael persbrandt som är min granne :D fast när jag kom till honom var micke väldigt full och började snacka om massa konstigt skit så jag gick hem efter bara ett litet tag...
Puuuuuuss

haha, hittade gamla bilder i klaras data på mig och henne :)

haha, bild från dagis. jag orangflickan som står och tjockar ut magen, och glärran är bredvid med putmunnen (fjortis redan sen dagis)

haha, klara!<3


15 augusti 2008

tjoho, jag har fortfarande kvar träningsvärk från basketträningen i tisdag och jag blir deprimerad av att tänka på att skolan börjar om bara några dagar, men annars är allt bara bra! idag sov alva över på mitt land, och nu har jag just kommit hem från stallet.
ikväll ska jag hem till nicole kokosboll på tjejmiddag, det blir säkert rooligt.
måste gå och dusha nu. :P
brunetti!

/ AAAA

SL-pojkarna

hallojsan. nu sitter jag här med klara ute på ingarö, för nån timma sen var vi nere och bada. i början så var vi skiträdda att strandvaskaren var i vattnet, men efter ett tag badade vi ändå.
vi var på ung 08 på dagen, jag och glärran har massa balla SL-tatueringar. måste säga att det faktiskt inte var så jätte roligt där, ganska så bombat av fjortisar...
och igår kom min alva hem, saknat henne grymt mkt!

jag är glad så länge jag lever

asså mitt liv börjar gå åt helvete!
jag har tappat bort mina skor, min älskade tin tin är borta, min mobil pajjade precis(går inte att läsa eller skicka sms), och igår kväll lagga datan. så nu måste jag låna pappas data...
idag tänkte jag vara med glärran, nu så ska vi åka till ung 08 ett tag och kolla om det är roligt, efter det så ska jag dressyr träna  med hästen och ikväll så ska glärrran sova hos mig :)
/AS

tabbedag av olika slag.

hejhejhej.
många tabbar har hänt idag.  Tabbe 1 : min morgon började med att jag satte på ett plåster på näsan som jag hade haft att ta ut mitt simkort med. det var inte så att jag blödde eller hade nån finne där, men aa jag fick världens sjukaste ide om att man aldrig skulle få några finnar på näsan om man typ gjorde rent med att vaxa näsan med ett plåster. när jag skulle dra bort det så följde en liten bit av huden med! så nu är man helt röd på näsan.
Tabbe 2: direkt när jag kom hem till Glärran skulle jag visa hur grym jag är på skateboard och ramlar såklart och slår i cp-närven och börjar blöda på armen.
Tabbe 3 (som gjordes av både mig och Glärran): ramlade i sjön med kläderna på.

hahaha jag tycker nog att tabbe nummer tre var roligast. speciellt när glärran ramla i vattnet. det var så att jag skulle ta massa coola bilder när vi hoppade i vattnet längs stranden först ramla jag i, sen glärran när vi hoppade tillsammans. här kommer bildbeviset.

GLÄRRAN TABBEN

DET DÄR VAR BARA TUR ATT JAG KLARA MIG...

FAST DEN TUREN VARA INTE LÄNGE.

men vi lyckade iallafall få några andra bilder när innan vi ramlat i. :)

fångad av en stormvind.

life is smile for you

dagens bästa!

 baaaywatch.

klara bästis.

japp en hel del bilder.

PUSS /AMANDA

spader dam.

halllååå.
jag kom just hem från sandhamn. det var skitstora vågar på hemvägen, jag blev helt dyngsur.
på sandhamn hände inte så mkt så jag satt mest och spela kort på datan. nu är jag helt besatt av spelet hjärter. :P
imorron ska jag träffa glärran och på kvällen ska jag rida...
/puss
haha!

seglarhotellet

tjoo. nu sitter jag vid seglarhotellet med min kära data! :) (måste sitta här för att ha internet)
idag har jag varit ute och sprungit och städat lite. ikväll får man väl se vad som händer kanske hittar på nått med min syster.
/ A
syster fick komma med på ett hörn :D

saaaandhamn

halloj. nu sitter jag i hamnen i på sandhamn med min storasyster :) har inte hänt nått speciellt idag...
jag vill bara säga tack till lilla corntan som fixade så fint i bloggen!
/ aaa

janni och jag på stora alskär.

chobis in tha house

Ciiaoo!
Nu är det Cornelia som skriver! Jag har nämligen fixat Amandas design på bloggen. Fint va?:D
Idag har vi vart i stan och sen så fotade jag Amanda. Massa fina bilder finns på min blogg! http://cornx.blogg.se
Puss!
/cornyy

stan, basket, sandhamn, tin tin & födelsedag.

hojhoj! snart kommer corny hit så ska vi åka till stan. efter det så ska vi gå på basketträningen i björknäs. och ikväll så ska jag åka ut till sandhamn och vara där i några dagar. det är bara ringa om det är nått. men innnan vi åker till sandhamn så ska vi stanna på ön där jag och mina kompisar tältade och leta efter min apa tin tin som är borta! jag tappar bort allt nu förtiden. mina skor har jag tappat bort för andra gången den här månaden, glömde säkert dom i kalmar. :'(
MEN IDAG FYLLER MIN KÄRA VÄN SOFIA ZILLÉN HALLONBEN 14 ÅR!!!! GRATTIS GRATTIS SOSSO!

/amandaaaaa

Bussigt!

hejs, idag har jag åkt mycket buss. för jag bor ju här ute på Ingarö så då åkte jag på morgonen till forum för att byta buss till tandläkaren, gick in i forum ett tag först där jag mötte kära alma :) efter det åkte jag till tandläkaren sen bussade jag tillbaka till forum och sen tog jag 422:an till Dessan och så var jag där ett tag! vi gjorde inte så mkt mer än att kolla på film och jag försökte lära hennes hund lite triks, men gick inte så bra eftersom jag är rädd för den hunden :D haha. jag fick även se en väääääldigt hemsk bild som dessan hade på mig och henne från dagis när vi klätt ut oss.
jag är även så snäll nu som kan bjuda er på ett gott skratt.
haha jaa här har ni då dessan i hitlerhatten och kritvit i ansiktet och mig med stora bröst och glasögon, sexigt värre!
men nu är jag iallafall hemma tog bussen ut till brunn sen hämta far mig och nu har vi suttit och spelat värsta svåra spelet som typ handla om olika båtmärken.
gonatt! / a

bildjäveln är borta!!!!

asåå nu är det ett stort problem. jag skulle byta visningsbild här på bloggen, men det gick ju som vanligt rätt dåligt. för jag kan inte få dit en ny. det finns en bild om man trycker på krysset, men inte annars. nu känner jag att jag behöver lite hjälp av corny! eller om det finns nån annan som vet hur man gör för att få dit en bild. :P
/ AS

chobis

halloj.
idag var jag med pollen borta i uppsala hos veterinären. allt var bra med hästen så nu kan jag börja hoppa och träna igen med den :D
det har regnat väldigt mkt iadg så har inte kunnat göra så mkt annat.
/ A

blandade bilder :)

TRIATHLONDAGAR MED SOFIA O VERA!

jahapp, jag tänkte ta och skriva lite om mina dagar i kalmar.
jag var då i kalmar för att titta på sofia och veras pappor när dom tävlade i triathlon. triathlon är när man simmar typ 5 km och sen direkt efter hoppar upp på cykeln och cyklar 18 mil och efter det så springer man ett maraton (4,2 mil). det verkade vara fett jobbigt! jag o sosso har lovat att vi ska göra det nästa år, fast då ska vi vara med i en tävling där det är mycket kortare av allting.
det vi gjorde var mest att gå runt i kalmar och sen bada vi massor, och förstås massa försök att hitta roliga människor.
men det var iallafall en skitrolig sak som hände, det var när jag och sofia var på en resturang där det var jätte mkt getingar och ett trasigt bord som vi satt vid. sofia och jag beställde in cola men eftersom bordet var så rangligt så spillde vi ut hälften och då kom den servitören ( haha även kallad slemproppen XD ) in för att laga bordet, jag flyttade på mig så kröp han under bordet det första han sa var att titta på sossos ben o sa:- du har lite cola på benet. då höll jah på att börja skratta men jag försökte hålla mig eftersom det var så många runt oss. men sen gick det inte längre för det flög fram en geting i servitörens ansikte, och han blev typ skiträdd och gjorde värsta fula minen. då började jag göra mitt fula mongoskratt och sosso med. dom andra på resturangen började också skratta. servitricen tittade på mig väldigt generad och skrattade lite. sen satt vi och asgarva hela middagen och alla runt om kring tyckte typ vi var störda i huvudet.
men när vi gått därifrån gjorde jag och sosso en stooor tabbe. jag sa:- den där killen som satt bakom dig var ju fett söt. Sosso ba:- aa jag vet! men precis när vi säger det ser jag att han söta killen går förbi. oonneeej! vi började då skratta och la oss på marken. men sen när vi skulle gå och köpa godis så möter vi han igen. jag och sosso försöker hålla oss men det gick inte så precis när vi möter honom så börjar vi asgarva. sen idag när vi åkte hem så mötte vi han på donken i norrköping!
aja säkert ingen som fattar nått utom jag o sosso :)

dagarnas shopping: baggy jeansshorts, ansiktskräm, foundationsvamp :) 
dagens replik: du har lite cola på benet!
dagens låt: en vän med en bil, håkan hellström

haha sosso det här var hämnden för att jag fick lill-sängen! ;)


jag dog ett tag bara.

puss / amandaaaa


RSS 2.0