hejdå sverige!

ne, nu måste jag sova någon timme. kommer vara borta i 12 dagar alltså kommer jag hem den 3 november. mobilen kommer nog inte funka där heller, får se om jag hittar en data någonstans, annars ses vi snart!
hejjdåå alla sötisar och festa lugnt! kommer sakna er :)
PUUUUSSS

venezuela idag!

hejj! jag har höstlov!!! :D
ska packa klart det sista och städa rummet, om typ 4 timmar ska jag gå upp igen och åka iväg till venezuela :D


/amanda :)


&

tänker inte skriva nått här nu eftersom alla i klassen kommer mobba mig, speciellt felix! och andra gör så att lärararen tror att jag är inne på nobrain.dk, hahah!
imorgon åker jag till venezuela iallafall :D

juste jag har tagit ett till hål i örat :)
/a

felix du får inte läsa min blogg


black and white

halåååjj, ligger lite efter här i bloggen. jag tar om lördagen nu då :)
jag var i göteborg på reunion party, åkte buss från klockan 12-18.30 med dennis o ämändis. sen träffade vi malin och hanna i lisebergshallen. där gjorde vi allt möjligt, träffade kompisar från malta och andra man känner. dansede lite och jag hanna o malin var med o spela basket, hehe :D
klockan 12 på natten åkte vi buss hem, jag o amanda sov nog max 30 minuter. jag försökte sova men det gick inte så bra, mandis o  jag la  oss på golvet i gången och förökte slumra där men vi bara skrattade åt andra som sov och en killes fötter, låter ju kul. tillslut la jag mig själv på golvet men så fort jag somna var det någon som klev på mig, när jag kom hem vid 7 la jag mig o sov tills lisa väckte mig vid 13.










temat var black and white ;)
pusss!


klara är kär i ruben,nananana

heejj :) jag är i lite panikus, men helgen ska bli grym. är med glärran och lisa stack precis. imorron åker jag till göteborg och ska på reuinion med språkresan i lisebergshallen. alla som varit på språkresa i sommar med sts kommer vara där :D
sen har vi studiedag på måndag, naaajjjss.

hehe jag hade ingen bild?! men bilden beskriver känslan i presens.
/amanda.

upside down

heejj. jättemkt hk-plugg för min del. annat också. idag har jag kickboxats, hehe ;) yeess ingen idrott imorron så det blir sovmorgon med 1 timme. nu ska jag tagga mig iväg som en igelkott. hejjs!

neejmen titta vilken sötis-bild jag hitta på vendelalala, du fick bli veckans macka! ååh nejmen ser man inte att det står amanda svärdgren på armen, hihi <33

stadsvandring














en kall kall stadsvandring på söder med klassen :) sen blev det tacobar med mollsan o almis!
släpade på systemkameran hela dagen så var ju lite halvt tvungen att skapa ett nytt album på fejjan nu också ;)
shiiet vad jag har ont i halsen. nu ska jag ta en kopp te läsa lite ur en jävulsbok och välja kläder tills imorron.

puusss

snöööö

jag har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig ;) men rolig dag att stadvandra på när det snöar :O
faan va jag är sugen på att åka snowboard, är också väldigt taggad på att vara ute i backen o spana på alla snygga jibbare o snowboardskillar!! :)

glärran, nicole o jag i ramis 08 :)

if I got you

hallååå! jag har tränat i mer än två timmar och nu har jag satt mig här vid datan och sitter o sjunger på kareoke på massa skitlåtar, haha, alma vi är för coola! XD annars mår jag fint, ingen idé att fråga er för ni kommer ju ändå inte svara ;) orkar inte sitta o skriva mer skit nu, imorron blir det sovmorgon till 11.20 sen stadsvandrig :P



sleep tight!


my heart goes on a trip

tjaaa. ska tagga iväg o träna snart så jag hinner inte skriva så mkt. fick iallafall MVG på mitt matteprov, var den enda i klassen :D väldigt härligt att ännu en gång visa att man är liksom liite bättre än vissa andra ;) blöööö
är på faktiskt på väldigt bra humör även fast skolan var ovanligt seg!!

bilder från igår











TOG ALLA BILDER AV CORNY :)
mitt lag hade ingen bra kamera när vi var i stan så jag fick ta lite bilder från corny, lisa, anna o jaqulines grupp även fast jag inte var med dom då ;)
natttiii

orkar inte

hallååj. jag ska egentligen städa, men det går ju som vanligt.
fredags: tränade basket sen var jag med lisa och glärran, vi hade ganska tråkigt, men åkte sen till lisa tre killkompisar, där gjorde vi inte heller så mkt.

lördag: jag var i stallet, åkte in till slussen med basketlaget, vi skämde ut oss i stan, hade poängjakt. jag fick smacka en o annan bak, sälja felicia på plattan, fria till en pojkvasker, fotade en kändis. ja massa sånt, sen åkte vi hem till jessi där vi käka pizza,sen lekte vi massa roliga lekar, som "vem är troligast" kul att alla trodde jag var troligast skulle börja nätdejta, vara intresserad i min nya tränare, bo i gubbes källare, bli knarkare, bli florist dejta en kändis mm. sen vid typ tolv, gick vi hem. jag tog en promenad med corny o alva och alvis sleepa hos mig.

söndag: kollat på creepschool, ska städa, ska spela match.

jaa duuu.... brutan.

tjoohoo, stressig dag asså. gick i skolan klockan 8-16 :/ sen åkte jag till stallet, efter det blev det basketträning i 2 tim, så nu är jag helt död. hoppas bara jag kan sova bra inatt, för igår trodde jag det var någon i huset och tog fram hårsprayen och tände överallt, fram till att pappa undra vad jag höll på med, då sa jag att jag hade en stark känsla att det var någon i huset. men tillslut gick jag o la mig igen, det blev inte så mycket bättre av att jag läser en beck-bok som är lite scaryy.
förresten igår hände en världs-hit, jag blödde näsblod för första gången, inte så kul som jag förväntat mig. det  var en tabbe av mig att snyta mig när det rann blod, jag trodde man skulle få bort allt då, men det belv snarare tvärtom.

tjockisbild@malta ;) ojj nu blev det värsta länken o allt :O dags att äta klart middag, duscha o sleepa ;)
/puussss

skadeglädje

hehehe, försökte hålla fingarna i styr o tänkte "amanda du behöver inte lägga upp den" men jag kom ändå tillslut fram till " jo det behöver du!"  hahah så här kommer den videon jag prata om i förra inlägget, lite seg första delen men ändå rätt intressant, kolla på hela :D

couldlookingbacktoyoureyes

hallååjjj :)
först tänkte jag bara corny om du läser det här kan inte du hjälpa mig med en ny design? och ändra textstilen o massa sånt eftersom jag är så oteknisk ;) sen måste vi hitta på nått också :D
idag hade vi spanska prov och jag hade suttit upp halva natten och pluggat och sen var det världens enklaste prov som ig-barn klarar.
shiiet, jag höll dö precis!!! nu när jag håll på att skriva gick jag in på fjortis-desirée och såg jag micheal jackson videon, asså där höll jag på att gå i bitar av skräck, jävla liten gubbe som hoppar fram mitt i allt så man får panikkkk!! annars sitter jag här o har pratat lite med molly om hk-uppgiften o sen lyssnar jag lite på youtube på små ungar som är grymma på att sjunga, snacka om att jag också vill kunna sjunga!!! jag hatar att lägga upp videoklipp på bloggen, men så får det bli ändå bara för att snorhyveln sjunger ganska bra och för att låten är fin ;)

/amanda.


i tried to run

tjoohoo. idag var det so-prov, jag hade pluggat skallen av mig o sen kom typ ändå bara världens enklaste frågor.
idag åkte jag hem efter skolan o satte mig o plugga igen för imorron är det spanska prov, jag känner mig helt utbränd i min skalle. höstlovet är efterlängtat på hög nivå!!
här är mina nya jeans jag köpte i lördags, tänkte köpa ett par märkesjeans först, för det var längesen. Men sen hittade jag dom här på h&m för 199:- så jag kanske ändå köper ett par till eftersom jag spara in en kosing!




/amandaa

crescent

hejjj :)
jag har precis kommit hem från två basketmatcher är seriöst helt sluuut! vi vann en o förlora en. jag blev ut-faulad för första gången i mitt liv på sista matchen, hehe. men det hade sin charm det med!
förresten har jag fått en ny cykel (eller ny är nog det sista man kan kalla den) pappa hittade den på skrottippen när en kille precis skulle slänga den fick han den eftersom han visste att jag tkr sånna cyklar är det coolaste som finns :) den är inte lite rostig asså, men pappa har mekat massor med den så nu funkar den fint!

ser faktiskt mycket fräshare ut på bilden :)



den är sååå fin :D
/amandapandaaa

godnatt!


it's soon time too sleeeepyy, sovgott ;)

paper planes

heej, igår var jag med alma och vi åkte till hasseludden och träffade massor :)
sen på kvällen åkte vi hem till lisa och sov hos henne, haha lisas mamma är underbar asså! hon sa att hon hade "rockat" så mkt så att hennes klackar på skorna hade gått av XD
idag åkte jag hem o duschade sen drog jag in till stan med glärran! vi köpte lite grejer åt mackor och fikade ;) jag kan lägga upp sakerna senare här på bloggen :) ikväll är jag sugen på att bara vara hemma och chilla.

ganska gammal, men en låt jag inte tröttnar på ;)

totikky

hejj, ska träna basket om en trekvart, efter träningen ska jag vara med bäverstjärten alma :)
idag hade vi no-prov, det gick bra asså :)



gud va härligt det var!
hahhaha sista bilden äger ju amanda XD haha när jag flashade hela din rumpa!

/amanda :)

plugga är det bästa jag vet

hejjj. jag sitter här o pluggar no till provet imorron, lite panik. idag var det matteprov o imorron dags för ett nytt prov. jag har 2 timmars träning också så det är lite brådis. jag har kommit på ett bra pluggtips :) dricka te när man pluggar, jag vet inte varför men man känner sig sådär vuxen o duktig. nått som jag inte rekomenderar är att sitta framför tven eller datan, vilket händer mig 95% av alla ggr jag ska plugga.

/a

RSS 2.0