tisdagsslir

 

ikea-cruise

Hej!
Idag åkte jag och fyra svenska bruds till IKEA efter lite swedish cravings! Åt köttbullar, köpte lösgodis, knäckebröd, varmkorv och jag köpte lite såkallade "niggerballs" till mina älskade roomies! 
 

Slutat på fucking nikos

Igår vakna jag upp, sminka mig, sprang till jobbet för att komma i tid, idiot-chefen säger då att det är för lugnt och att mitt pass är inställt! Får inga pengar som jag tjatat om länge, går istället hem tar bort sminket, går till beachen, tar med min sista 50-dollar, tappar den ur fickan på vägen... THAAAANKS FOR A LOVELVY START OF THIS SUNDAY!!!
 
Men sen blev det bättre, träffade kära Hilda och Karin som precis tagit sig hit till Sydney igen! Sen blev det bbq vid stranden med massa chilenos! Massa kött och rosé!
 
Men sen går jag förbi jobbet igen, skulle få alla mina pengar, saknas flera tusen kronor, ringer honom och han svarar inte, sen ringar han mig och slutar med att han lägger på i mitt öra för han är så förbannad. Han påstår för att han glömde betala mig en vecka för lääängesen som jag nämt hela tiden så säger han att om han betalar den så kanjag inte få min dricks?!!?!?!? Den dricks som egentligen bara ska vara till mig! ASSÅ HAN ÄR EN IDIOT.
BBQ IGÅR

No surf for me

Skulle upp o surfa nu på lördagsmorgonen, men någon jäkel hade skruvat av fenorna på min surfbräda och hitta inte skruvmejseln så jag kunde sätta tillbaka dom! Sitter hemma igen, ska kolla på ett avsnitt PH, sen Yoga kl 4, gå till Junction och köpa mat och sen vet jag inte!
 
Therese surfa iallafall så jag kika på henne i regnet!
 
 

beachhäng

Hej! Igår var det först playan, sen surfing med Therese, sen utgång till flashiga placet Ivy! Jag haka på Chilean crew och skulle möta upp Angelica, men vi tappa bort varandra! Hade skojjj!!! Idag blev det bara jobb i tre timmar sen skicka bossen hem mig för att det inte var några gäster pga detta regnfan!!!
Pelao och Reymundo!
Lii och Emelie!
Fernando, Andrea, jag, kaggen och Pelao!
 

Skydiving i Sydney!

Hahaha asså vilken känsla!!! Så jävla läskigt, men sån otrolig kick!!!! 
In
Innan var jag tagggg!!!
Men den när jag börja inse att jag skulle kasta mig ut i detta blev jag lite mer panikslagen! 
Min hopp-buddy som var svensk!
Första biten från planet var helt klart det läskigaste!!!
Man snurra runt åt olika håll och jag kände mig tung som ett jävla berg för det gick så fort!!
Men samtidigt så jävla cruise där uppe bland molnen!
å 
HAHAHAHAHAHHAHA asså kolla armen, lite luftmotstånd i fettet allt!! Trodde jag hade en tröja på mig först!
Cruise när fallskärmen var uppfälld!
Jag körde lite loopar och grejer!
So glad it was over!!! 
 

minglare

I söndags! 

Hugos Lounge

Igår åkte vi till Hugos Lounge i Kings Cross, var där förra veckan också och det är så soft! Pizza och drinkar för 5 dollar!! Sen träffa jag och Andrie en rik kille som bjöd oss på 600 dollars champange, haha, men sen blev han creepy så jag och Andrea sa att vi skulle på toa sen hitta vi en bakväg att rymma. Vi drog vidare till World Bar och träffade en del roliga människor! 
Juste escaped from the club,
On our way home we found some guys who had gooooon! 
 

yoga

Imorse gick jag och Andrea upp och körde Yoga igen, köpte 10 dagar för 20 dollar igår så nu ska vi utnyttja det!! Min balans är kanske inte den bästa för vissa positioner, men det är skojjj!! Nu regnar det så det finns inte mycket jag är tagg på att göra!
me today

saturday

Jobba bara i 4 timmar innan chefen skicka hem mig, han är lite lack för att jag sticker snart så han ger mig inte så många timmar! Kom hem vid 12 igen och satte på mig träningskläderna och powerwalka/jogga 13 km bort till Coogee Beach och tillbaka, tog över 2 timmar. Nu spöregnar det, ligger och myser hemma, men ska se till att hitta på nått ikväll, antingen överaskningshemmafest eller ut till Kings Cross, får la se. 

le face

Nytt Aussie album på fejan att spana in!
 

the bucket list-häng

Updaten har varit dålig, mycket sol, surfing, barhäng, shopping och party har pågått senaste tiden! Varit ledig från jobbet hela veckan fram till idag eftermiddag! Ikväll efter jobbet gick jag bara hem till en kompis här i Bondi och drack lite öl ett gäng. För mycket fest i vardagen nu på senaste tiden....
 
Pics från onsdagens after beach på The Bucket List
 
 

grupon offer taken!

Jag och andrie bokade fucking fallskärmshoppning nästa måndag!!!! Spontant ba, okej vi kör när det fanns ett erbjudande med 135 dollar billigare på grupon som bara gällde i några timmar!

Haircut @ Imperial

Heellloo!
Idag har det regnat i Sydney! Har varit i Bondi Junction och hängt, köpt en ny parfym, tröja, body lotion, deo och massa annat junk. Sen åkte jag hem och klippte håret på JP som han tjatat om "Please cut my points!". Sen åkte jag med boyzen och handla mat och nu har jag bara hängt hemma! Inget jobb förrän fredag!!! Lite jobbigt för det ska vara dåligt väder och vill jobba nu, men ska se till att hitta på mycket nu!
 

bread challenge

Idag så råkade en av kockarna göra bröd fast jag skrev att det skulle vara utan. När Rich är på väg att servera det säger jag att dom inte vill ha det. Han säger då att om jag tar bröden och går in i köket och kastar dom på kocken och säger "She did not want the fucking bread!!" skulle jag få 5 dollar (32 spänn). Som en fattig backpacker är det självklart värt det! Går in med brödet och ropar på kocken när han vänder sig och sular jag bröden i hans face och ropar "She did not want the fucking bread, what is you problem?!" Är stenseriös och kocken är helt chockskadad och det ända han svarar är "Why not?" Jag svarar "I wrote it on the fucking docket, next time you can try to read it yourself!" och går därifrån. Fick mina 5 dollar, men kände mig lite elak eftersom han är världens gulligaste och lagar alltid den mat jag ber om! Rich var förvånad att jag gjorde det och sa att om någon hade sett det hade jag fått sparken säkert. 
 

brunchiii

Söndagsbrunch med Andrea. 
 
Här i Australien serverar alla restauranger och fik frukost, lite weird jämfört med suecia.
 

mojo surf

Förra veckan åkte jag till Palm Beach och surfa! Var supernice, jag blev fett buddy med instruktörerna för jag var den enda som dom hämta först i Bondi Beach! Vi började prata om surfing och jag sa att jag bara surfat en gång tidigare (heheha har ju surfat en del). Alla andra som var med var från Kanada eller UK och när vi börjar surfa så lyckad på första vågen blir alla förvånade över att The Swedish Girl is so good!!! Fick sen pris för "Catching the best wave", hehehe. 
 
Mytteriet fortsätter när jag sätter mig på bussen hem till Bondi ifrån city, jag känner redan innan på mig att jag kommer bli tagen för att jag har consession ticket (bara för studerande från Aussie), så jag kollar på kartan om jag kan hitta något ställe att säga där jag pluggar och SÅKLART kommer jävla kontrollanterna för första gången!
Buss man: Your ticket please!
Me: Heheh yes here you go!
BM: and your consession card?
Me: Ooh sorry i just got back from a surftrip and I was'nt suppose to go home by bus so thats why i did brought my wallet with me.
BM: So where do you study?
Me: eeeeh......eeee.. CANTABURY COLLEGE?!
BM: Are you a foreign student and for how long have you been here?
Me: Yes, I am a scarred swedish girl and I just been here for 2 months. 
BM: Okey, normally I would charge you 200 dollars but just because you are new here I let you go for this time. 
 
Vilken röta!
 

bar-runda in Bondi

Igår kom en gammal barndomsvän från Sverige över hit till Bondi, Matilda och hennes kompis Matilda, hehe. Kul med lite swedish maffia @ mi casa. Sen gick vi till Café Bikini och drack öl och vin och hade supermys, sen gick vi vidare till en kanadensisk bar och åt en burgare och drack lit mer bärtz. Var en trevlig eftermiddag!
 
Det var däremot STORM här i Bondi och sjöräddningen var ute med helikopter och vattenskoter och letade efter en kille som var ute och surfa som försvunnit i de enorma vågorna, de hitta aldrig honom tydligen. Scaaarry
 

usel på att laga mat

Innan jag hade ett hem så orkade jag aldrig köpa mat att ha på hostel, men nu när jag äntligen har ett eget kök osv så har inte det direkt gjort att jag tagit mig tid att laga mat. JAG ÄR FAN VÄRDELÖS PÅ ATT LAGA MAT.
Idag liksom, en burk champinjoner, lite tomat, sallad ner i pannan. sen lite blandad tonfisk och en klick keso till det. 
come on Amanda, vad fan är detta för middag?!
 

CP. GUBBE.

Har varit ute och joggat lite och försökt styrketräna lite, blivit rikstjock. Nu ska jag iväg och jobba, hahah asså turk-chefen har seriösa problem! I Torsdags skulle jag och Melanie stänga Nikos och jag satt och räkna kassan och hade en fråga så jag säger "Dave can you please just show me where i find this?" Men då blir han rasande "Just leave it, get out of here!!!" Jag fortsätter och gissar mig fram och säger åt Mel att diska sista glasen, men då kommer chefen "What the fuck are you doing????!!" Mel: "I just clean the last things!" Boss: "I told you to get the fuck out of here, leave your idiot!" Vi springer därifrån men han skriker att vi måste ta med soporna! Sen frågar han om jag släckte ute och jag säger ja, men sen frågar han om jag släckte i baren "No, because you said you were going to finish the cleaning in there" bossen: "Why you say yes then your fucking liar?" And where is my money??!!! jag: "in the safety box!" och springer sen därifrån. 
 
Dagen efter när jag kommer tll jobbet på eftermiddagen, träffar jag chefen och han öppnar med: "Amanda, you have to make sure you clean the bar before you leave..."
 
 

love it!


fucking monsters

Efter att ha slutat jobbet idag så gick jag bara hem och åt lite middag från jobbet och hängde med Andrie. Sen kom resten av grabbarna hem och dom var så jävla roliga!! 
Hahaha andrea filma när Papa Carlos la sig bredvid mig och snacka så jövla mycket skit "When you open your kimchi I plug in my nose"
Hahaha hör en smäll utanför rummet, Papa Carlos som halkat på pilatesbollen.
Hittar "Charlie" sovandes i hans dräkt när jag kommer hem....
 

quiero casarme contigo

Jag och Papa Carlos dansar i mataffären! Jag har tydligen mycket kvar att lära...

Middag, vin och mys

Dålig update från min sida! Men har varit full fart hela veckan och ska försöka updatea mer snart när jag har tid! 
I tisdags firade jag Emelie som är en ny svensk tjej på mitt jobb, som fyllde 27 barre! Vi var ett gäng som åkte till en restaurang och åt middag och drack massa vin! Treeevlans!
Birthday-girl

RSS 2.0