fuck my life.

Vilket jävla skit. sämsta dagen i Aussie so far... Vaknar upp 6.00 och inser att det är precis då mitt flyg går. Sovit förbi mina 5 alarm och busschafförens samtal. Ringer i panik och shuttle-buss-chaffisen säger åt mig att åka till flygplatsen och hitta ett nytt flyg, men alla var 5 gånger så dyra så åker tillbaka till Cairns igen och bokar ny natt på hostel. Alltså nu betalat för buss till flyget fram och tillbaka och en flygbiljett med extra baggage. Köper ny flygbiljett och känns som himla värt att pröjsa en ny likadan... Sen ska jag boka ny Greyhound-buss från Brisbane till Byron Bay, då finns det inga bussar som går så att jag hinner från flyget, snark, en natt i brisbane eller vadå... Men lyckas genom separata sökningar hitta så att jag kan ta mig till Byron med lite om och men. Min nya fråga är bara om jag kommer hinna med att ta bussen 45 min senare efter mitt flyg landar, återstår att se. Men när jag nu ska boka har jag då helt plötsligt inte kilometer så att det räcker min sträcka, det saknas 1 km! Och eftersom jag redan toppat upp mitt pass en gång går det inte att göra det en gång till, asså vafaaaan! Men tanten lyckades lösa det till mig, puuh. Sen har jag bokat hostel i Byron som jag då inte kommer komma till inatt så försöker fixa det, har ringt till hostelet, resebyrån jag bokade med fram och tillbaka, ena gången är inte manegern där och nästa gång skickas jag bara att ringa till den ena och den andra. Vet fortfarande inte om det går att lösa. Sen nu när jag boka nytt flyg går det mycket senare på dagen (kan inte missa ett som går 14.15) så kommer jag fram mycket senare, midnatt närmare bestämt. Berättar det för receptionisten på hostelet och hon frågasätter "Men hur ska du komma in här då? Receptionen är ju stängd då..." Jaha så det frågar du mig? Det är väl du som borde ha en lösning på det problemet. Hennes slutsats blir att en nattvakt får släppa in mig, vet ju själv hur detta kommer sluta, kommer inte hitta honom, eller veta vart jag ska bo eller nått. Inte nog med det blir det inte pick up från busstationen heller eftersom man kommer så sent, alltså måste jag gå lååångt eller betala en taxi, wow känns ju som att jag inte spenderat nog med pengar detta dygn. 
 
Kan bara bygga på detta med att jag just nu ligger och sover i en reception för att jag inte får checka in förrän om några timmar... Snälla Byron Bay ge mig ett jobb och en vän att umgås med innan jag får spader asså. 
 
Klart för mig! Ha en trevlig dag bitchez. 
 

Last time in Cairns

Hej! Nu flyttar vi över till ett billiagare hostel och spenderar några sista underbara dagar tillsammans, sen på måndag tar jag mitt pick och pack och flyger till Brisbane och hoppar på bussen till Byron Bay då det förhoppningsvis blir jobbdags. 
 
 

scary

Och här är Klara när hon kör sitt första hopp, kan skratta så mycket åt den här!! Hon skulle dyka, men ångrar sig i hoppet och kör någon stående verison och får en rejäl sving på slutet haha.
 

BUNGY JUMP

Hej, resan med Klara har nu lidit mot sitt slut. Nu äre dags att settle down somewhere, problemet är att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Antingen stanna i Cairns eller åka till Byron Bay.
 
Hur som, resan med Klara har varit helt obeskrivligt bra!!!! Har haft time of my life. En trip full av äventyr och nya människor!! 
 
Asså BUNGY JUMP!!!!!!!

Whitsundays- vilken trip!!!!!!

Hello mates! Hemma från båtcruisen till Whitsundays, hur underbart som helst! Åkte med partybåten Atlantic Clipper med 53 personer plus ett underbart crew. Det blev snorkling, bad i jacuzzi, rutchkana, bad i stingsuit, god mat, party, drickspel, look out points och en riktigt galen sista kväll då crewet hade massa galna lekar med oss. Än så länge bästa dagarna här i Australien! Vill inte att det här resandet ska ta slut!!!
 
BILDER PÅ FACEBOOK, internet är för segt!

nattbuss 10 h

Sitter på Greyhound-nattbussen och år på väg norrut mot Airlie Beach. Har internet på burris så försöker kolla på lite PH. 1770 och Castaway var nice! Igår var det BBQ med hela gänget hemma hos piloten Bruce där det blev korvgrillning, beerpong och andra festligheter, sen drog vi alla vidare till en lite pub och spela biljard och hängde.
 

Back from Castis

Castaway var en skojig upplevelse, lite vildmarks-style med varningar för ormar och farliga djur... Det blev camping i Luv-Shack-tältet med min kära Klara, häng med vår mysiga grupp på 14 pers, vandring till olika stränder och platser, matlagning, en alldeles för stark köttgryta, drickspel, beach volleyball och kajak. 
Flygtur
Landa på stranden med lilla flygplanet. Precis där campet låg.
Jenny Lind Creek
Faceplant i hetsen om att se en haj som visa sig vara en delfin.
Klara på vägen hem.
Pancake Creek
 

Castaway

Nu är vi i 1770 och imorgon bär det av med ett miniflygplan till ön Castaway där det väntas Robinson äventyr! Camping, vandring, bad och coola platser väntas! Är tagg!
Här har ni ön!!!

Fraser Island

Update dags!
Spenderat invigningen av nya året på Fraser island med en härlig grupp människor. Har åkte mycket bil. druckit goon, åkt till olika sjöar och floder, kört bil i sanddynor, fastnat med bilen och blivit pin, tältat, beachhäng och massa annat!
Bilder finns på fejjan!
 

RSS 2.0