efterlyst

hejj! jag pluggar lite o kollar på efterlyst! det är min kompis som körde helikoptern när dom visade det där rånet, hehe o jag har åkt just den helikoptern också :D speejsatt.
annars har man ridit idag, somnat i badkaret och varit på föreläsning om peddon på internet.
 
vet inte vad jag skulle lägga upp så det fick bli outfiten ;)

orietering

hallåå, idag var det friluftsdag, först gick vi ända från skuru skola till typ hellasgården! haha det va inte en rolig baddare. sen orienterade jag o alma och vi klarade banan på en timme :D mycket snabbare än vissa andra tjejer i min klass, takee that! sen åkte jag hem o försökte plugga men det gick väl sådär :P
haha dagens bästa:
jag: vad står det på frågan?
en kille: om man ramlar ner i en jävla skitsak på ett jävla skitställe...

frågan var egentligen "om man blir kraftigt nerkyld av att gå igenom en isvak så ska man ...??... för att hålla värmen", osv..
cool grab som lyckades få med lite svordommar :D
några riktigt hurtiga storskallsbilder där jag är lagom ruffsig i håret bjuder jag på idag!



jag är så rynkig o fin i pannan (:

hahaha


haha såg precis den här bilden på fejjan på min kära vän, den förtjänar verkligen en plats här på bloggen!

over my head

hejjj. har haft en riktigt jobbig träning! innan var jag i skolan och faktiskt väldigt skön dag, imorron är det orienteringsdag, bläää. men alma komigen vi måste klara banan , haha o vi får inte palla några äpplen, haha för då kommer hugo o säger att vi ska släppa trädet:D
shiiet vad jag har ätit mkt potatisar o sylt av olika slag idag om jag tänker efter ;)
ajaj, jag lääängtar till vintern! och du glärran om jag får hänka till alperna skulle det bli det bästa vi gjort ;)

/peeacee.


you asked for it

hejj idag var jag inne i stan o träffade michaela, amanda, malin, hanna och emilia från min språkresa. några av dom hade åkt från uppsala in hit till stockholm så vi gick runt i affärer, pratade och åt :) det var jätteroligt att få se dom igen :D
jaa det får bli lite bilder på dom jag träffade idag då :D

amanda, malin, mickis och jag :)

hanna sötnosen :)

hahahahhaha emilia jag var verkligen tvungen, bara för att du alltid är så pilsk :D

snabbiiis

har inte hunnit det här. har haft match, vi fölora om ni vill veta ;)
nu ska jag ringa klä, så ska vi försöka hitta på något roligt ikväll! :D
livet har sin stresspunkt just nu kan man ju säga, blandat med gymnasieval, plugg, träningar och kompisarna!

haha sorry för "åh jag leker sexig bilden", men jag saknar det där mörka och lockiga håret som nu är råttfärgat och håret slitet som ett kaktushuvud.

get rich or die tryin

heejj. dagen var rätt slätstruken och jag klantade mig som tappade ut alla mina vindrovor på stallgolvet, hehe men jag åt dom ändå :) sen glömde jag låsa moppen i forum också, men det är tur att det är en skitmoppe som felix säger, eftersom det är ändå ingen som vill ta den :D jag köpte en stor t-shirt på h&m och en mascara o lämna tillbaka en skinnjacka. aa det va min dag det. haha nu kom jag o tänka på ett roligt citat från biblioteket för någon dag sedan.
kenta (biblotikariegubben): asså nu får ni fan vara tysta, biblioteket stängde för en timme sen, vem är eran lärare egentligen?
jag: det är du som är vår lärare kenta!
kenta: nej men seriöst jag väntar mig ett riktigt jävla svar vem fan är eran lärare?
dexter: är du seriös?!
kenta: klart som fan att jag är seriös.
någon: det är katarina som är vår lärare.
kenta: jaha vart är hon någonstans?
alma: BOOOORTAAA...
jag: med vindeeeen :D

haha sen börja han stampa i golvet och var väldigt förbannad. internskämt på hög nivå :)

det var typ den här jackan jag lämna tillbaka idag för att den jag köpte en förstor hem bara för att ha o prova om jag gilla modellen, vet inte om jag ska köpa den fast mindre :P
/amandaaaa.

skolfotot 09

hallåå!
jag sitter här nyduschad o har kollat på idol och precis sett att jag har fått skolfotot :)
det blev faktiskt okej på båda bilderna, woohoo första gången jag inte ser ut som en radioaktiv bäver!
idag har jag hopptränat, gick väldigt bra! nu ska jag läsa lite ur en bokjävel vi läser i skolan, ser fram emot det på hög nivå.

klassfotot, väldigt suddigt blev det i skannern ;) jag står iallafall högst upp i mitten.

haha ser lite råttflinig ut, men bättre än mister surpuppa. och det är dammet på skannern som gör att det ser ut som jag har snor i näsan.

simma lugnt.

bara för din skull..


anna min sol i himlen där,
nu är jag här.

bara för dig som en ängel i det blå,
en dag kommer jag dig få.

jag ska vandra genom kaprifol och strand,
ingen kan längre bryta våra band.

du är så vacker och smart,
du springer med en väldans fart.

mitt hjärta är i smärta.

jag vill se dig dansa naken,
och lufta lilla baken.

du är som en naken pojke för mig
nu vet jag vem som liknar dig.


NÄCKEN MED FIOLEN DU VET <333333333
BEEEWWWJBIII MITT ALLWT ANNA, LÄMNA MIG ALDRIG MIN ÄNGEL FALLEN TILL JORWDENZZZZZZ.

vad har man söndag till?

jaaa men hejj. dagen har varit fett seg, har gått upp aptidigt för en match i husby. sen åkte jag hem o skulle försöka plugga o städa, heheh det blev lyckad. sen var jag uppe o klättra i äppelträdet för att hämta ett äpple och när jag ska hoppa ner hade jag visst fastnat med baken i en gren så hela min shorts o troser gick sönder XD kul att veta... men nu är det verkligen på tiden med lite bilder på moi. hehe favorit-temat :)






/amanda amanda och amanda igen.


svar om malta

Anonym om revolution:
kan du inte berätta lite mer om hur din språkresa var? vilka du åkte med, när du bokade, hur du bodde, vad ni gjorde på dagarna/kvällarna? :)

joo självklart!
att åka på språkresa var nog blend det bästa jag gjort. jag åkte med sts, jag tror att man ska åka med ef om man vill festa, för sts var faktiskt ganska stränga och man kunde ju bli hemskickad rätt lätt, men samtidigt anordnade dom massa bra aktiviteter hela tiden o sånt. jag tror jag bokade resan någon gång i oktober för det är typ billigast så tidigt som möjligt, jag hann inte bestämma med någon kompis eftersom jag aldrig hittade någon som fick åka till malta för sina föräldrar. men jag är skitglad över att jag åkte själv för man lärde känna många fler. Jag hade ockå fått mejladressen till två andra som skulle dit efter någon månad jag bokade och det var skönt att jag iallafall hade pratat med Amanda så man visste vem någon var på flygplatsen. Jag bodde på hotell, det var grymt för alla från språkresa fick lixom ett helt eget hus så alla sprang till varandras rum på nätterna. jag bodde med amanda o två tjejer till och i rummet bredvid bodde roligaste fransmännen.
På morgonen var vi i skolan 8-11, väldigt jobbigt att behöva gå upp tidigt eftersom man var uppe halva nätterna, men jag sov ändå hela lektionerna och lärarna brydde sig inte, fast det märktes ju på sluttestet att jag bara sovit för jag fick 55% rätt. efter skolan åkte vi till stranden och några ggr till olika shoppingställen. stränderna var asfina och vattnet skithärligt! på stranden ragga vi killar och åkte bananaboat en gång. sen åkte vi hem och fixade oss och åt middag, sen var det ibland beach party eller discon o partybåt o massa sånt. sen på natten hadevi jättekul på hotellet med dom andra. en kväll körde vi true or dare med fransmännen, haha skarrisen visade hur lite air-sex går till på mickis, och det blev ett massa slickande på öronen, benen och ansiktet. sista kvällen var också en höjdare när amanda skulle klättra över ballkongen o strula med fredrik fast det slutade med att vi duscha henne i badkaret. ja men maltas kvällar var riktiga höjdpunkter.

sry att det blev lång och kanske lite internskämt, men det jag ville säga är att jag kan verkligen lova alla att språkresa är grymt roligt!
och alla bilder har ni sett nog av, men ni får kolla ändå om ni vill även fast jag kanske laggt upp dom förr ;)


amanda o mickis

haha cille somna lite i resväskan.

peters pool

discot numero uno ;)

jag, amanda o dennis där vi putta i biffen!

skarrisen i nere till höger, haha alla favorit.

sleep over partyt alla var döda efter.

stranden

comino


the crew <3


revolution

hallå, för tillfället hatar jag basketen lite eftersom jag var reserv i U18 SM, så jag fick aldrig spela nått eftersom ingen blev skadad eller faula ut sig. så fett irriterad på att slösa min fredag på en bänk och vara skittaggad på att spela när man inte får det. fick iallafall umgås med kompisarna i laget ;) asså jag är bara rätt förbannad, eller nog mer sugen på att klappa till någon. en rak jävla höger skulle seriöst sitta fint!

black eyed peas- man tröttnar aldrig på låten I gotta a feeling!

wonderful

okeejj, att jag skulle sova tidigt igår gick åt helvete och nu sitter jag här vid datan fast jag egentligen har 50 sidor att läsa i mina drömmars stad. blööö. idag har jag ridit på kusen och varit i skolan, faktiskt väldigt tråkig dag om jag ska vara ärlig. imorgon ska jag ringa frissören och boka tid, jag kan inte bestämma, blondare eller mörkbrunt igen? :) håret är bara så jäkla risigt och det kommer inte bli mindre slitet av att färga det men, skitsammaa.


/ dr.rishuvud.

feel the rush

hejjj, jag har spelat match mot typ 30 åringar, har precis börjat spela i damlaget så man kan ju möta vilka gamla skator som helst. förlora gjorde vi iallafall :P har haft sovmorgon till 11.20 i morse men ändå skittrött så jag ska nog gå o sova nu när klockan är tio, men vafan jag har inte gått o laggt mig innan tolv på vardagarna sen skolan börja så nu idag smäller det. måste bara plugga fysik först..

malta-bild, ovanligt, men det finns ju minst 1000 olika därifrån så jag lassar lite.
sugen på sol igen och jag ska till venezuela på höstlovet i typ 2 v, ska bli skitskönt.
/amanda. 

thinking of youu

heej pluggar in massa neutron och prutonkorvskit, uuuuschhh. det går inte så bra när internet är uppe heller...
annars har jag varit med lisa (vilket inte är särskilt ovanligt) spelat basket (inte de heller), har haft pannkakstävling, fett mätt jag blev efter nio, men vendela moffade 13, tror jag?, sen har vi försökt bestämma klassresa, jag röstar hårt på en tur till danmark och ragga på massa hotties.

fisfjärten l

hejj människor! idag var Lisen med i stallet vi var ute o red i en hage :) första gången lisa red på riktigt och hon var faktiskt duktig ;D fast det gick väl sådär för henne att få rosa att galoppera:P jag hoppade upp själv och visade hur man skulle galoppera, sen hoppade jag lite, men min häst fattade ingenting när lisa skulle få den att galoppa! men det var roligt ändå och skönt att ha en som hjälpe till att mocka och ryckta pollen :D dit får du komma fler ggr Lisii!
här kommer lite bilder :)
Lisa fisa:





Jag:



lördagen ;)

heejj där!
helgen har gått fooort! igår var jag i stan och träffade min kära vän amanda från malta och vi träffade fyra Italienare som kommit hit till sverige bara för att hälsa på oss typ?! vi hade bara träffat en kille av dom på en strand på malta i kanske 5 min och nu kommer han hit XD haha, alla var fett skarriga, men det var roligt ändå:P dom lärde sig vill du knulla och gick runt o sa det på stan hela tiden. sen gillar jag amandas engelska också när hon sa: Do you speak franchish? aaa hon är gullig hon, det tkr luca också som trodde på att amanda var kär i honom ;)

hahaha

jaa, man känner ju sig inte lite biffig när man är med amadeus...

amandorna och hetingen vincent!

stallet med fisråttan

hallåjj.
jag ska åka och hämta lisa nu, sen ska hon åka med mig till stallet och rida på lilla rosa :) haha!
 
lisa goes....



/amandaaaaa

amandaaa

hallåå, har lite bilder jag skulle vilja ladda upp, men orkar inte nu.
igår var jag med lite olika människor och lisa sov hos mig. Nu ska jag nog äta nått sen ska jag åka till stan o träffa amadeus :) ikväll ska vi två också träffa några från malta som har åkt hit från san marino, dom är lite konstiga, men det blir nog roligt :D

råttig bild på mig:)
/pusssss

knocks you down

halllåå, nu ska jag ta mig ett bad och totaldissa sverige-malta fram till idol börjar. vet inte ens om jag hejar på sverige, malta är ju ett mkt kuligare land! har flummat galet i skolan o sen varit o galoppat med hästen.
ska kanske försöka pluggish lite om jag pallar.

det där smajlet kom verkligen från hjärtat...

ååh vad söt jag är hihi *

my lips like suuugar


bild från i helgen när våran kompis Nathalie tävlar på min häst Rosa tosa:)

idag har jag haft lååång sovmorgon o sen gått i skolan. sen tagga jag till stallet och hopptränad, det gick skitbraaa! nu har jag duschat o kollat på idol, kanske dags att lära sig lite 95 glosor som är helt fuckade i hela skallhjärnan och jag skulle bara vilja döda dom långsamt, meeen det är lite impossible.
sov söttt grisen!

MONDAYYY

halååå. jag har haft en bra dag, tre lektioner o slutade kl 10.55, då åkte jag hem o åt sen drog jag till stallet och red ut ett tag, efter det kom lisa hem till mig och hon pluggade (jag misslyckades på den fronten) sen tog vi moppen till basketen. nu ska jag duscha och känner nästan att jag vill dö lite av trötthet.
ANNA OM DU LÄSER! nu har du varit i Italien o jag på malta, dags och byta några ord snart va? ;)

HAHA OKEJ, DEN HÄR BILDEN ÄR SÅ JÄVLA FUL OCH KANSKE INTE SÅ STOLT VART DEN KOMMER IFRÅN. MEN JAG SKITER I, VEM LÄSER MIN BLOGG FORTFARANDE LIKSOM, JAG ORKAR INTE LÄGGA ÄCKLIGA EGOBILDER LÄNGRE ;)
/A.

grym helg!

hejjj bitches.
jag har typ inte skrivit på år, jag vet inte om jag ska sluta skriva här eller inte..  min helg har varit toppen! varit med fjorrar i fredags, basketcup på lidingö, mötte spanskt lag och vann och sen på kvällen till tyresö och fira min 30 åriga kusin, hon hade massa snygga schteekar killkompisar. polisen kom också för att grannen fick någon damp och gav min kusin jonas och hans pappa en rak höger. Min kusin Sara fick massa fina saker och sen fick hon helium o ballonger, haha som någon partyhöjare XD jag andades in massor av det hela kvällen :P
idag har jag varit med en tjej som heter Nathalie som tävlat i hoppning på min häst 110 och 120 cm. det gick ganska bra i båda klasserna :)
ikväll kommer mamma hem från Tyskland, woohooo snart kommer det någon som tvättar och kan laga riktig mat istället för att köpa thaimat o laga falukorv :P
HAHA, HÄR KOMMER NÅGRA AV FRANSMÄNNEN FRÅN MALTA SOM VI LÄRDE LIT SVENSKA :D VISST ÄR DOM DUKTIGA? :) 

nejjmen hejj på dig

massa pluggnisse. måste öva till en presentation nu. är lite dålig på uppdatera, känner mig inte alls sugen, men håller igång lite ändå. dagens höjdpunkt var iallafall när kevin fastnade med fingret i skåpet i skolan så en lärare fick gå o hämta tvål.
dålig på att komma ihåg att fota dagens som alla säger men här kommer dte jag hade på mig i måndags kanske?

en svart vanlig shortsdress, inte så kul kanske...
/a ;D

jag kommer aldrig få nog av bilder som dom






RSS 2.0