kentucky

Shaaa!
Snart ska jag dra iväg på träning med nya coachen o allt, tur för då slipper jag plugga :)
Idag var jag i skolan och det var helt ok, jag och alma övade lite på ett uppspel inför musikläraren som gick bra faktiskt, med stämmor och hela skiten :P

Här kommer dagens outfit, hehe.
pikétröjan är Sveriges landslagströja inför ryttar-VM i Kentucky, USA.



strandprommenad

Hej! Nu sitter jag och skriver på en förbannat äcklig uppsats som aldrig blir klar... Kanske för att jag gör så mycket annat på datan, men men.
Jag och glärran hade en väldigt trevlig powerwalk promme idag. Vi gick ner till skurusundet där vi gick läng strandkanten i solskenet, vi träffade bland annat fancy som kom hem från möja och cornys pappa peter i sin lilla gummibåt :P Vi brände rejält med fett och hittade mysigaste platsen på en brygga där vi nästa helg ska sola, lyssna på musik och äta lunch, det blir riktigt luuuuuunch!
Nu borde jag vara duktig kisse istället...

Bilder från lilla promenaden.


/amanda.

tråk-söndag

HEJ!
Jag sitter ute i solen och skriver på min uppsats, inte så kul men måste ta tag i den. Snart ska jag och glärran ut och powerwalka för att vi har fått reda på att man bränner mer fett utav att gå jämfört med att jogga, haha. jag har ätit massa chips idag så det kan behövas. Så nu ska jag dusch av mig lite snabbt, sen på med joggingskorna :)


nytt för brännan!

Tjeeenaa! Nu ska jag snart lägga mig i solen med min nya sololja från Hawaiian Tropic. Jag köpte den igår på Kicks för bara 69:- (rea). Den luktar jättegott av kokosnöt och har en effekt så att man blir brunare. Man ser lite sliksig ut när man är helt glansig men det gillar vi! Sololja var nått vi använde massor på malta, men man blev stekt rätt fort!

Nu ska jag kolla om den här funkar, har bara använt intensive innan. Tips för dig som inte vill inkassera denna, använd babyolja!

f3kkkkk3natiooon

tjaaaaaa!!! jag har precis kommit hem från fekkenation som jag, det var naajjjs!
Nu har jag ätit massa mackor så jag måste gå o lägga mig nu! höres cooolingar B)
här var kvällenslåt!

Stromae-Alors on danse

shopping på g

gooodmorning! det är helg och vad spenderar man inte dagen på om inte shopping med glärran som vanligt!?
Så nu ska jag fixa iordning mig sen kika runt lite. Gårkvällen spenderades på orminge karnivalen där vi träffade massa olika människor. Efter det drog jag, elin och klara hem till elin och myste med popcorn och choklad!

här är min lipande misseee curt! :)

freeedag!!

Tjaaaa!
Hejjj! Idag körde vi såp-bandy på idrottslektionen, det var fett skoj, alla halkade hela tiden och vi överdoserade med såpa, jag råkade även bryta av bandyklubban, smart! Ikväll får jag se vad som händer, kanske f3kk3nation eller ormigekarnivalen som typ alla ska till. men nu är det panikbråttom till basketträningen!

Outfit från veckan som jag glömde lägga upp ;)



Corniiis skjorta :D
/A.

blommigt

Jag har kollat hela dagen på skolavslutningsklänning och har kommit fram till att jag ska ha en blommig. Ska beställa en nu :) Här är några snyggingar!

Jag råkade kapa hela kollaget här nere, men man ser väl ändå ;)

Jag valde mellan dessa två sista, men det fick bli den till höger!
Tyvärr är den i onesize vilket gör det hela lite klurigt, men det får funka!


två prov avklarade!

Hejj! Sitter hemma och käkar is för fullt! Senare ikväll ska jag och klassen gå på grekisk resturang på söder, det blir myyys. Idag hade vi engelska och musikhistorieprov. Vi hade någon inlånad lärare på musikprovet och hon var helt crazy. Hon upptäckte mig, linnea och farid att vi hade mobiler som vi kollade på. Sen såg hon att marcus hade hela häftet gömt bakom gardinen, så hans prov tog hon. Mitt hota hon med att riva sönder, men skrev istället på provet att jag hade fuskat, pms-kärring.

Här kommer dagens outfit jaaoooow:


as you please

Efter detta tjat kommer äntligen bilder från helgens farligheter! ;) Ganska skarriga måste jag säga men corny har tjatat om dom.




Den här bilden är Cornys illustration av kvällen, haha!

märkesjeans säljes

Hej allihopa!
Jag har inte så många läsare, men det kanske ändå finns någon som är sugen på ett par nästan helt nya märkesjeans?
Första paret:

Fornarina storlek 26, nypris ca 1 400:-
Ganska konstig modell, men endast använda någon gång. Köpte fel storlek och därför knappt använda. Eftersom de är ganska raka kan det vara snyggt att klippa dom till shorts. Säljer dom för 170:-




Par nummer två:

Tiger of sweden stl. 27, nypris 1 200:-
Använda ca 2 gånger, säljes för köpta i fel storlek.
Jag säljer dom för 395:- eftersom dom ser helt nya ut och fin passform, bra pris!




Bara att lämna en kommentar eller maila mig på [email protected] ;)

Jag har även ett par slitna gamla Tiger of Sweden jeans som för tillfället min kompis lånar som jag säljer för 70:-

I am going to Ireland!

Nu är en resa bokad till Irland för mig!
Väldigt impulsivt, kom på för två dagar sen att jag ville utomlands i sommar och idag bokade jag resan. Det var nog dels för att jag fick panik över att syrran åkte till spanien imorse och ska vara där i över en månad. Den resan jag egentligen ville åka på var fullbokad så det fick bli det andra, men det blir bra!
Så några dagar efter skolavslutningen kommer jag tillsammans med några randoms till Irland i en vecka och gå på ett ridläger, eller ja en hoppkurs! Det kommer vara 10 stycken andra i åldrarna 14-18 år och vi kommer bo i en stor herrgård med massa fina hästar på gården. det kommer regna för fullt, men jag tar med mig galonisar!

Nu ska jag plugga lite musikhistoria , uuueew.


Svar

Hej! Jag har jag sitter och försöker skriva på min so-uppsats vilket går åt helvete. Jag får även panik över min dress och funtar på att köpa en ny.. Nu ska jag ta en ducsh och här kommer svar på två kommentarer:

Hanna:
köpte du skorna nyligen? :D så snygga! vilken skopunkten isf?

Svar: Ja, jag köpte dom i helgen på Skopunkten inne i Feet first (mittemot åhléns city). Bara åka dit och haffa ;)

cornelia:
langa in bilderna din lilla räkmacka!

Svar: Jaaa dom kommer snart! Imorgon säger vi!

Balklänning & skor

Blogginlägget alla väntat på, Baloutfiten.
Den här klänningen kanske inte är så mycket till bal men jag älskar färgen och tycker den är snygg så det får duga! Jag införskaffa mig klänningen på Åhléns city från märket Lipsy för en tusenlapp.
Skorna är 11 cm klackar och är från Skopunkten för bara 350:-

RIKTIGT SKARRIGA BILDER! Syrran tog bilderna, men färgen kommer inte riktigt fram, men ser mest på den med blixten närbild, hehe.



Härlig bild med blixten så man ser helt kritvit ut och underifrån så man ser ut som en tjooockis!


Kanske lite mer partyoutfit, men funkar det?

pannkaksparty!

Nu ställer jag till med storfest här hemma och schteeker pannkakor för fullt!
Mums va gott det är med pannkakor och glarre!! madres hemmagjorda sylt får jag tyvärr dissa för att den hade möglat igen totalt.


i want to get away

Svar till Linni:
Balklänningen och skor kommer upp imorgon! Tålamod min vän :)


Jag har fått lite panik över sommarens planer, idag bokade mamma basketläger i Katrineholm åt mig och det kommer bli lika skoj som vanligt! Men jag vill göra något mer än det...
Klärens och jag har planer på seglarläger eller Hultsfredsfestivalen, så jag hoppas nått blir av.
Tidigare hade jag och mina vänner planerat en resa till Grekland men det verkar inte bli av pga pengar och datumet uppbokat så jag har insett att det är lättast att resa själv! Jag kan ju inte ligga och schteka själv i Grekland så jag ska nog åka på ridresa! Jag har hittat en helt perfekt i två veckor i England som är som en superslapp språkresa där man galopperar på stranden, hoppar, terränghoppning och massa annat skoj med hästarna. Sen shoppar man även och går på disco, hahaha!
Problemet är att det är den ända som är fullbokad av alla resor, döööö!! Jag ska ställa mig i kö annars åker jag till Irland, iväg ska jag iallafall! ;D


cooling_mandzink

shaaa!
Jag sitter inne och dricker min tredje kopp kaffe och känns som hjärnan ska sprängas snart! Cool som jag är har jag precis skaffat spotify och allt och jag gjorde precis en ansökan till sommarjobb på grönan, kommer nog inte få det eftersom jag är så sent ute, men iallafall!
Nu ska jag sätta mig på balkongen med en skål krossad is.
Cya!

måndag 24 maj

Hej! Nu sitter jag hemma, ska snart plocka fram muiskhäftet och kika lite inför provet men datan känns mer lockande.. Ikväll blir det lagmöte och vi ska få reda på vem vi ska få som coach nästa termin även fast jag redan spanat upp det! Kort dag i skolan som började med två timmars no där jag fick reda på att jag kommer få mvg i biologi, najjs! Sen skrev jag klart en spanska uppsats och efter det tog jag moppen till tandläkaren och skulle kolla att mina tänder satt fast sen (typ två år tillbaka?!) när en tjej slog till mig på en basketmatch. Grejen som man ger stötar med för att känna om dom lever var trasig, men det var tur för det är så jäkla obehagligt. Tror det gick bra ändå.
Här kommer en dagens:


cheap monday jeans lite passande med tanke på att det är måndag,stickad kofta baxad av Corniiii och coolaste glajjorna!
/ amanda

nya kläder

Här kommer två linnen jag köpte idag, resten kommer senare ;)
Två väldigt somriga toppar and I love them!

Färgen dålig på bilden, en tubtopp från gina 149:- riktigt fynd!


sött linne från bikbok, 199:-

som vanligt var man i stan på en söndag.

Hejj! Imorse vaknade jag upp i mitt egna lilla hus på Ingarö där käkade jag frukost sen satte jag mig på moppen och satte på min nya högtalare och åkte hem med hög musik, värsta partymoppen! Efter det drog jag och Klärens in till el citio. Där shoppade jag massa smått och gott som kommer upp sen, men jag kan säga att baloutfiten är kirrad! Mamma fyllde precis på mitt konto med pengar och nu är det tömt, ajjjddååå.

Här är schtekar-glärran i jackan som jag snart ska inkassera! och sen en riktigt fräsig keps!

Här var då jag innan jag gick ut i regnet. En riktigt najs tröja som är cornys!
/amanda!

sexxxyygirl


Jag måste köpa den här supersnygga bikinin, finns bara i large så jag hoppas det kommer in fler storlekar.

at Ingarö

Dagen har varit rätt seg men skön! Legat och solat och käkat tre rätters nu till middag.
Jag fick precis en idé om att jag skulle vilja bleka mitt hår blont och sen slinga lite mörkare slingor i det.. hmm crazy, men jag känner för en förändring!

hmm, red shoes & jeansshorts!
/Amanda


stressad

Hej på er!
Alla jag pratar med har kirrat balklänning och skolavslutningsklänning! What a fuck?!
Jag har ju somsagt provad cornys och tycker den var underbar, men inget är ju säkert än... Men sosso kom med räddning om vart jag skulle leta. Här kommer några alternativ till balen jag funtar på:



/a.

sun is shining

jäklar vilket glassarväder det är idag!
Igår åkte jag efter skolan hem till corny och provade den balklänning hon hade förra året på balen, den var skitfin och jag ska låna den om jag får för cornys mamma för den var tydligen skitdyr. Men helt underbar! Efter det var det fest i hallen med basket ;)
Gårkvällen spenderades i duvnäs utskog med bland annat janni, corny och alva. Det var en massa folk o najs musik och corny slog på stort! Vi åkte hem vid ett-tiden och det var en fartfylld hemfärd på många vis på moppen! 
Imorse åt jag och corny frukost på min ballkong sen packa jag väskan och åkte ut till Ingarö och la mig i solstolen på trädäcket. För tillfället ligger jag i hängmatten och har det soooft och lyssnar på musik med min nya högtalare!

Right now!

last night

Heeej! Lagkvällen idag var så härlig, först lite stadsprommenad i olika lag, sen åt vi middag på resturang och gav våra fina presenter som var porriga string och en naken man som var en korköppnare till Jessi och sen superman kalsonger+ strumpor och en softboll till Pär. Plus att de fick ett varsitt kollage. Dom var ganska grymma!
Sen blev det fina tal från våra coacher som ska sluta coacha oss nu, snyft!
Kvällen avslutades med Laserdoom på rådmansgatan och gissa vilken person som vann om inte grymma jag! Det var lök och skitroligt! Sen blev det huggie och jag kom hem vid efter 22-tiden.
Nu är jag trött, laddar inför imorron då det är friidrottsdag och basketfest som vi kallar det!

Här kommer mina bilder som jag tog idag!







mastercreator

cheeeck it out hur duktig jag är som har stickat dessa stiliga sockor på slöjden lagom klara till sommaren och allt. Nu har jag börjat på en zebra-tubtopp som min lärare har dissat totalt och tror jag kommer faila, men den kommer bli underbar!

/A

garden collection

Heeej allihopa!
dagen var mycket hemtrevlig, min lärare lackade på en lektion för att ingen lyssnade på kärringen så att hon typ började gråta. Sen blev hon ännu mer förbannad när jag och alma stog och skratta för att det var så roligt, vart man än tittade stog alla och höll sig för garv. Sen skällde hon ut alma och ville slänga ut henne. Alla nior hade även ett snack i aulan med rektorn för att det hade varit fight i skolan. Vi gjorde balnomineringar, och några i klarren tog mig som årets fjortis?! dom ska få igen för rutten fisk!
Nu ska jag skriva lite på en äckel uppsats sen blir det fest i hallen som pär säger! Vi ska alltså ha träning med musik och massa, det blir naaaaajjjzzz.

Dagens: Okej det kanske är lite fjorre med alla dessa egobilder men dom är coooola!!  




på inköpslistan

Heeeej! Idag var jag och åt massa chokladbollar, bullar och drack saft med mera i sporthallen tsm med skuru ik. Det var straffkasttävling och dunktävlingen och annat trevligt.
Efter alla gått hem tog jag även över sprutgrädden och sprutade på andra (jag vet vad ni tänker) ;)
Grattis till Lina och Alva som fick pris från mitt lag! :D
Nu blir det dags att skriva hållbar framtid!

Här kommer lite saker som står på inköpslistan även fast jag tömt kontot :P
* En transparent strandtunika
*En tukos/ljusblå bikini (tips: använd ljusa och starka färger om du vill se extra brun ut, tex knallrosa som jag redan införskaffat)

                    
                                                                    / amanda

basketavslutning

Hej! Nu sitter jag ute i solen med datan och ska alldeles snart åka iväg och ha klubbavslutning med basketen i nacka med hela Skuru, det blir naaaajs!
Förresten fick jag mvg på so-provet, kaaattshjjing!










Dagens outfit och flätor made by corny! :)

tisdag

Nu sitter jag och jhar so-lektion och jag ska få tillbaka mitt so-prov nu, lite scarred!
Det är ashärlig dag idag och jag började 11.20 med uppsats i spanska nationella.
Nu måste jag gå, hejdå!




Bilder haffade från fejan av Kajsa!

little miss sunshine

Hej! kom precis hem från en rolig träning i nacka sph där det var match med massa trevliga människor! Nu har jag beställt en fet sushi så ikväll är det en superkväll och extra glad över det vackra vädret, I'm happy!
Förresten jag kollade mitt bankkort idag för det slutade funka, men jag hade tydligen gjort slut på alla pengar, shoppat upp 2 000:- på 15 dagar, och det var bara massa småsaker som smink och smycken och skit, braaaa!

här har ni då moi ute i solskenet idag när jag och alma låg ute i solen och lyssna på tomas ledin!

mina enda bilder från götet

Hej på er!
Idag var det rätt chill dag i skolan, hade muntliga nationella ute i solskenet och jag fick mvg-, det som var irriterande var att jag fick mitt minus för att jag sa ordet suck och tyckte inte att jag skulle säga det för att det var slang... aja. Sen har jag fått reda på att jag låg högt över gränsen för mvg i matte nationella, narreee säger jag bara! Har även höjt mig i kemi till ett mvg efter jag skrivit en uppgift. Nu kommer snart Lisa hit så ska hon åka med mig på moppen till basketträningen där vi ska skoja bara med andra från skuru! Vi ska ha musik och leka typ, det som jag älskar liksom ;)

Felicia var den som stog för plåtandet så jag kommer kanske lägga in några bilder här sen när hon laddat upp dom. Men jag bjuder iallafall på mina bilder jag tog från en regnig förmiddag när vi skulle leka. och dom är ganska terrible, iallafall på mig.

'



A.

home from Göteborg

Heej!
Jag är hemma från göteborg nu :) Det var skitkul, vi kom till semifinal i A-slutspel. Sen har vi gjort annat skoj som Liseberg och annat:D
Bilder kommer senare idag eller i veckan.

uppesittarkväll

Hej! jag sitter ensam här i natten och har precis satt på en tvättmaskin :O Jag har ingen aning om hur man gör så jag bara hällde ner lite olika flaskor som stog bredvid och vred på nått som såg bra ut, tur att det är mina kläder bara :)
Nu måste jag nog sova... Tar packningen imorron istället då bär det av :D
haha gammal goding från 08!

misse bada!

Min pappa kom precis in på mitt rum och hällde en kanna vatten över mig och i mitt rum! Tack padre, you rock!

Nu är jag en blööööt kissee..


sallad VS sushi

Halllåååj!
Dagen har varit speckad till tusen!

*nationella hörförståelse spanska- det gick bra.

*Kulturhuset
med designen och kolla på tatueringar o lite annat. Därefter bjöd bildläraren hela gruppen på glass inne i stan och sen blev jag och några andra filmade och inspelade när vi sa grattis till Victoria och Daniels bröllop och jag stog precis framför mikrofonen och råkade säga grattis på födelsdagen istället för bröllopsdagen plus att vi står i motsol så jag gråter och ser ut som ett cp.

*Hämta ut min klocka i stan jag lämnat in på lagning

* Åkte till stallet och red ut i bara tjocktröja i solskenet.

*Tog moppen
på jakt efter massäck till tåget. Jag åkte till hela 6 stycken affärer och kollade eftersom varje jag kom till hade inte den perfekta med rätt märke på pastasalladerna med rätt smak och sås. När jag äntligen kommer till ett ställe och går mot kassan med den perfekta salladen kommer jag på att sushi ändå skulle smaka bättre, så jag gick o bytte i sista sekund. Lite irriterande att jag inte kom på det från början eftersom det fanns i första affären jag var i ;)


egobilder-överproducerade men jag är ju så jävla underbar!!! (:

världens coolaste kizzeee

Hej! har tränat basket idag och det gick super!
I eftersmiddag har min padre har varit i tio olika butiker och kollat efter en högtalare till mig och när han sen kommer hem och får höra att det löste sig för att det var andra i laget som hade blev han lite ledsen, hehe, stackars sinkan. Aja ska ändå beställa den för jag vill ha en och det spelar ingen roll om den blir hemskickad för sent.

Nu ska jag fortsätta packa och imorgon blir det fullspäckad dag med start klockan 11.20 med hörförståelse-spanska och sedan ett tatueringsmuseum med designgruppen på eftermiddagen. Efter det är slut ska jag ta mig till stallet och rida på min polle därefter ska jag mat till göteborgtåget och sen blir det fullt ös med packning, måla naglarna göra inpackning.... ojoj vad jag blir stressad redan nu...

Här har ni bilder på tuffaste coolingen jaoow!


laddar upp!

Tjaaa!
Nu har jag varit med madre till affären och införskaffat en massa smått inför gbg, packlistorna är också i full gång! Jag är satsigare än aldrig förr, nu har jag skissat upp varje outfit o allt :P hehe, men oj träninigen börjar om en halvtimme, dags att fräsa iväg på moppen ;)


SPANSKA NATIONELLA

Tjjaaa!
Nu har jag kommit hem och har precis suttit och fikat med kaffe och bulle här hemma tillsammans med min ridtränare! Kort dag idag i skolan och det var nationellt prov i spanska-läsdelen, det var lätt och gick helt ok.
Nu sitter jag och mejlar bögbilder på mig och min syster till en gammal tant som sponsrar oss med smycken.
Have a taste!




HA-HA

i want!


Den här riktigt coola högtalaren vill jag ha! Den jag skulle ha med mig till Göteborg är kvar i stugan på Sandhamn så jag tror jag klipper på denna. Ska nog beställa den från Dustin för 1400:- hoppas bara att den kommer komma innan jag åker!

balklänningspanik!

Hej! idag har jag spenderat en lång tid i stallet, jag red länge och pratade alldeles för mycket med människorna i stallet! Men det var trevligt :) Nu väntar jag på att padre ska komma hem och hoppas han kommer överraska mig med en liten present inför göteborg!!

Jag måste få hjälp! jag hittar ingen balklänning, jag vill ha en rosa, en blå eller en röd, men det finns typ inga och när jag hittar någon som är lite "balig" finns dom inte i min storlek! Jag är i kris! Nu ska jag smaska på lite krossad is och ringa en vän, seeeeyaaa!

El outfit:




Change Chanel

Jag som tänkte jag kan stanna hemma ikväll när det ändå ösregnar och städa rummet, men det gick åt helvete som vanligt! Jag är helt databeroende.

Idag kom mamma hem från Portugal- tack o lov! det är kaos när hon är borta! Och det bästa när någon i familjen reser är att dom alltid köper med sig nått fint!
Så nu fick jag en underbar parfym från Chanel som heter Change! I like it!


/ amanda

lika kändisar?

Jag kanske är som engla-helt ute och cyklar, men jag tycker iallafall dessa kändisar är lite lika varandra:

Amanda Bynes och Miley Cyrus

Beyonce & Tyra Banks

Courteney Cox & Nelly Furtado

Okej alla vet denna liknelse men jag ser typ inte skillnad på Orlando Blom och prins Carl Philip!

inkasserat

Hej! Idag har jag varit i stan med alva och sen kom även corny och hälsa på! Vi kikade runt på kläder och tog oss en fika med kaffe och morotskaka. Idag var det även idolutagnning på plattan, jag var ganska taggad på att vara med bortsett från den enorma kön.

Det vart inte så mycket vettigt köpt, junk som vanligt men det är najs ändå!
Här var vi dom:

solpuder och mascara

hårspännen

kunde inte motstå att haka på trenden, blått nagellack (snyggare färg i verkligheten)

ganska najs med röda skor har kommit på så det inkassera jag!
/ amanda

egot visar nya hårfärgen

Tjaaaa! Nu måste jag snart iväg på basketträning och efter det blir det hurry att fixa sig och sedan dra på fest i saltsjöbaden tillsammans med klara, elin och daniela :) det blir asnarree!
Vi hörs imorgon någon gång!

Här kommer bilder på nya hårfärgen jag tog i morse, och jag har laggt märket till att man blir så mycket fräshare på bild på morgonen när man precis sminkat sig!!




voff!

basket och ridning idaG

Hej! Idag har jag varit i stallet efter skolan och tränade lite på utevolten med min häst, hon var damp och jag fick damp! Nu har jag precis lagat och moffat i mig kött med pommes frittes alldeles ensam och ska nu iväg på basket.
Fullt schema hela dagarna!
Nu blev det panini till träningen, ojoj!!

/a

hårfärgning

Hej!
Idag fick håret bli lite mörkare igen, håret är inte helt torrt än så har inte sett resultat riktigt men tror det blev bra! Det är ett helvete att färga håret eftersom det blir färg över exakt hela badrummet och mig själv. Jag skulle skaka flaskan fast jag hade inte stänkt korken helt så då hade det kommit färg över alla håll och kanter så medans jag väntade på at färgen skulle sitta i håret fick jag skrubba hela badrummet. 

Jag färgar håret med en toning från Goldwell som fungerar som en inpackning, alltså sliter det inget på håret, snarare tvärtom-det är bra för håret! Jag har köpt den av min frisör och hon har specialblandat innehållet för att jag ska få så att det räcker till mitt tjocka hår+ att jag vill ha en lite varmare ton.

Så här var hårfärgen innan (jag kommer visa bild senare hur det har blivit efter):

Här är toningen jag använder mig av:

Puss

Nationella biologi

Hej! Nu är nationella i biologi avklarat, snacka om att jag flumma ur galet. Jag hade ingen aning om vad jag snackade om. Skitsamma.  Nu sitter jag i matsalen och väntar på att alma äta klart. Vi hörs senare!

new bag

Hej! min familj är helt störd i huvudet, jag vill verkligen att mamma ska komma hem!!! Idag hade jag och linnea muntliga i spanska nationella, vi var riktigt grymma och antar att det var mvg :D Imorgon är det nationella i biologi för min del, kul.

Här kommer en riktigt stilig väska jag köpte i söndags. Copycata den totalt ifrån Fancy, men den är så galet snygg ;) Trodde det först var en Tigerväska eller en mulberry, men när jag hörde att den kom från wedins för 400:- skynda jag mig till affären så fort jag kunde! (ser inte så plastig ut i verkligheten som den gör på bilderna...)


/Amanda!

sprang för livet!

Idag var jag ute ensam i skogen och red med min häst när jag plötsligt ser att det är något framför mig vid dikeskanten som jag först tror är en annan som är ute och rider men då sedan ser jag att det är en skitstor älg!! Jag får panik och tror att den ska anfalla så jag vänder om min häst och sätter fart i full galopp tillbaka längs stigen och hela mitt hjärta har hoppat ur. Jag vänder mig om och förväntar mig en galen älg bakom mig men den står kvar på samma ställe och kollar på mig som om jag vore dum i skallen! Då börjar jag garva skitmycket när jag är där helt ensam och känner mig så dum!

trött som satan

Hej! Jag orkar inte alls bloggen nu!
Hela den är bara tråkig usch o allt. Jag är skittrött också och imorgon blir det spanska muntliga nationella, jag kommer äga galet!
 
Här kommer en outfit från förra veckan som glömde publiceras!

puss!

2 c00l 4 sch00l

Nu sitter jag i skolan och har studietid och hjälper cp-dexter med spanska och alma är lite kinky på fb. Snart slutar jag då ska jag hem och käka sen blir det basketträning och jag är faktiskt rätt taggad. Nog om mig!

Här kommer en väldigt hemsk bild från valborg på camilla, jag o glärran. Jag ser ut som en stor smajlskalle.
Hejdå!

the rose

God kväll på er! jag vet att hästar kanske inte intresserar så många men jag tycker det är lite tuffa bilder jag vill publicera här på bloggen!
Och efter jag varit i forum...
...klart jag inte klara mitt shopping förbud!! Jag har shoppat varje helg nu i flera månader, buuhu!

Efter forum cykla jag och glärran och köpte inpackning till håret efter jag skällt ut min pappa för att han glömde köpa det trots att jag ringde och påminde honom när han var i affären!! Så sen när han ringde och berätta att han glömde köpa det och sa att jag fick köpa det själv så sa jag hejdå idiot och slängde på luren. Då ska han självklart ringa upp och fråga vad det där är för sätt att avsluta ett samtal?! Sen var jag och glärran lacka på våra pappor hela vägen till affären för att dom är så näsvisa. Min madre åkte till Portugal idag för att rida med sin syster på någon lyxig vingård, avundsjuk! Så jobbigt när inte mamma är hemma på en vecka för då blir inget tvättat och vidbränd falukorv till middag -.-


'
Sneeeel heeest!

hästtävling

Kom precis hem från hästtävling med Rosa! Detta var första riktiga tävlingen på kanske två år eftesom hon varit skadad... Det gick väl sådär, två stopp i 90 cm och ett stopp i 100 cm. Jag hade inte förvänatat mig så mycket eftersom min häst har någon slags damp i huvudet, men resten av banan hoppa hon skitfint efter jag fått cp-ryck och blivit så lack för att hon vägrade. Nu ska vi se om vi ska köpa en till häst för vi vill ha en bättre häst som inte är lika bäng i skallen, men vi kommer nog i vilket fall som helst ha kvar roskan.

Nu blir det snabbdusch sen ska jag åka till glärran och sen ska vi dra till forum!

Här är jag på min häst rosa idag på hopptävlingen!
Resten av alla bilder kommer ikväll, ska även lägga upp en film från när jag red idag ;)
Puuss

hopptävling väntar, uppstigning 05.45

Hej igen! Jag har skaffat kategorier som jag ska försöka komma ihåg att dela in i varje gång jag publicerar.
Idag har jag varit i stallet och laddat upp in för morgondagens hopptävling på Färingsö. Jag har ridit och det gick super, har även putsat allt läder och borstat hästen med massa glansspray och packat alla ridkläder.

Idag släppte jag också ihop min häst med en annan och då struntade vi i att stänga grinden för vi trodde dom skulle vara lugna, men nej! Hästen Lara vänder sig om i full galopp och smiter ut ur hagen och skenar tillbaka till stallet, jag hann stänga grinden till min häst så hon blev tokig för att få vara kvar i hagen själv medans den andra var på rymmen.

Nu ska jag snart sova för jag ska gå upp 05.45 imorgon bitti för att tävla, wish me luck!

schnnyyygg

grattis!

Jag vill bara passa på och säga grattis till molly som fyller 16 år idag!
Hon och jag har blivit famous, 3 600 visningar på youtube med denna video som är ett år gammal;) mitt garv vid 0.36 är ganska så vackert!

solo- iyaz


Jag blir så taggad på sommar!!!

rosett

Hej! Gårkvällen startade hos Sebastian och angelica men sedan drog jag, glärran, lisa och fanny vidare till en annan Sebastian där vi träffade massa trevliga människor! Det slutade tyvärr rätt så tidigt men det var roligt iallafall!


Nu ska jag ta en dusch och sedan åka till stallet, vi hörs senare idag!

Här är ännu en grej jag fick av min kompis som säljer smycken, en jättesöt rosett, I like!



Ha det bra!


RSS 2.0