fittmatte

Heej!!
Har haft studiedag, inte så kul, pluggat o tränat, var tvungen.
Nu kom jag hem från stallet efter att ha ridit två hästar och jäklar vad det tog tid när man ska rida, mocka och fixa. Så nu har jag inte hunnit plugga till mitt matteprov, fittsingen. Jag fattar verkligen ingenting!!!!!!
Jag får hoppas på att Mr. Einstein dyker upp imorgon i skallen...

FUUUUUUUCKKKKKKKKKK

lilla lady-daniel adams-ray

Hej!
Idag tog jag en sovmorgon och vakna över en timme försent så, då somna jag om till halv elva, men jag var fortfarande skittrött, men åker iallafall till skolan då!

Nu sitter jag som vanligt och kollar på kläder när jag borde börja plugga inför ett stoort matteprov, men det är så tråkigt! Sitter även och dricker Varma Koppen och har upptäckt att det är väldans mumsigt! Sen här bredvis mig sitter min lilla kisse Curt, Ralf, Megafon-magnus o.sv. funkar också bra att kalla honom.

Snart ska jag iväg och spela basket, ska bli härligt med tanke på hur mycket fett jag släpar på för tillfället!

Såhär jävla fest är det hemma hos mig nu!!!



Tar en sammanfattning av helgen

Fredags: Jag, Fanny och Eve åkte in till Söder och överraskade Lisa på en resturang där vi sedan spenderade lång tid av kvällen. När vi ska gå blir vu uppraggade av några randoms vid bordet bredvid som vi sen hänger med på kvällen, haha dom var lite konstiga! Men kvällen var riktigt rolig och några spåååra, haha.
Bilder från kvällen:


Lördag: Jag var i stallet och red min kompis två hästar, sen åkte jag hem och fixa mig. På kvällen hade Elin och Lisa tjejmiddag med typ 18 tjejer och det var suupeergod mat!! Alla hade väldigt trevligt och mycket lyckad kväll.




Söndag:
Basketmatch och det som jag tidigare skrev. Satt även uppe halva natten och pluggade datakunskap, men jag fick 100% rätt på provet idag så det var sooooft!


beställt!


Det här söta linnet från Odd Molly får jag snart hem! :)
Den är dock nog lite snyggare på om man inte är likblek som modellen på bilden, den blir awesome till sommaren!
Lite tråkig är jag som köper den här när jag har en likadan fast i mörkblå, men men.

förlora kvartsfinalen

Heej! Jag har haft en superhelg verkligen! Ska berätta i ett annat inlägg med lite bilder om vad jag gjorde i fredags och lördags. Men idag var jag iallafall på basketmatch borta i Solna och spela kvartsfinal mot Bollstadnäs och vi förlora tyvärr.. Nu sitter jag och ska börja plugga till ett datakunskapsprov imorgon, att plugga på datan går alltid åt pipan. Sitter här med en mumsig smoothie och sen massa glass med chokladsås, muuums äter upp allt fett jag precis bränt på matchen..


heeeeejj

Maxi dress

Hej! jag har jääävligt soft i skolan nu, börjar halv två imorgon, det är niiice. Nu ska jag festa hela natten med att städa mitt rum och måla naglarna... Imorgon ska jag gå upp och springa innan skolan, det är bra att bränna lite fett!
Annars idag har jag varit i stan med Klara och shoppat lite, jag måste verkligen börja ladda upp lite mer sånna bilder, men paaalllar aldrig..
Sen har jag även tränat basket idag med världens humörsvängningar, jag lacka satan och skrek fitta varannat ord, nästa sekund gick jag och skratta och var jätteglad.

Något som måste införskaffas och som jag kollat massor på idag var långklänningar, själv ser jag ut som en fet Thomas DiLeva i en sån, men det gör inget, han är söt! 
Maxi dress Top Fashion Trend for Spring Summer 2011 (2)


Vilken är din favorit? ;)

Lyckad kväll

Kom precis hem från Klara, det var suuupermys attt festa till det på en Lill-lördag. Gooood sushi måste jag säga och snygga dansmoves.

Hahaha jag sabbar hela bilden med mitt garv och ruffs-frisyr, ser ut som ett troll.

Seven

Nu har jag kommit hem från stallet efter att ha varit ute i blåsvädret med min polle. Jag övningskörde hem och mamma tvinga upp mig på motorvägen, skurubron och andra farligheter, men jag klara det galant!! Inga kärringstopp längre :D
Nu ska jag sätta mig o kolla på filmen Se7en som jag har i läxa, men det blir naaajs. Bra film och en lite för snygg Brad Pitt, kan inte bli bättre. Sen ska jag ta en dusch och knalla över till Klara på sushimiddag som vi alla tjejer ska laga!


Softa dagar


Ny tröja var det här! Inte så fantasifull, men behövde fylla på med nått nytt iallafall!

Imorgon blir det soft dag i skolan med bara datalektion, spanska och sen kolla på film med några i klassen. Efter det ska jag en snabbis till stallet, sen på sushi-middagsmys med brudarna hemma hos Kläiryy!

Nu ska jag duscha, sen sovaaaa. är fortfarande dödstrött på dagarna!

Jag vill ha en ny bag!!

Heej!
Jag sitter och äter macka med chokladsås. Jag har kommit in i en period när jag insett är jag ändå är så tjock så jag kan lika gärna mossa och bli ett riktigt fläskberg!
Annars idag har jag varit jäääävligt trött i skolan, somna till lite ibland. Sen har jag åkt till stallet och ridit ut med en kompis! :) Efter det åkte jag hem och pajade min cykel av ilska för att det inte gick att pumpa ett däck, nu är den helt pajko. Det blev även ett tandläkarbesök, där jag skrapa lite tandsten och annat supermys. Nu ska jag sova och vila upp mig!!!! Måste ladda ner lite najs musik!

Jag har väskpanik!!! Hjälp mig hitta nått snyggt!! Jag funtar på att vara jättetrpkig och köpa den klassiska Mulberry'n Bayswater. Eller kanske en snygg marc jacobs!

Friday's

Heeej!  Igår hade jag lite festligheter med middag hemma hos mig med fina kompisar för att fira min födelsedag, jag fick massa fina presenter, vi åt god mat och hade trevligt! Sen drog några av oss vidare till en fest i Boo, aina kom efter ett tag så då fick vi dra, men vi hade kul ändå! PÅ vägen hem halkade vi runt på isen och träffade lite sköna människor. Alva och jag åkte hem och sov hos mig och jag var tvungen att vara uppe och städa halva huset till halv fyra. Sen la jag mig i soffan och somna till framför Pirates of the Carribean, vid kvart över fem gick jag o la mig sen kommer alva o väcker mig 9 på morgonen. Så nu är jag skittrött, men jag måste vakna lite för ikväll ska jag till Långholmen och fira mamsen som ska ha 50-årsfest!
Nu måste jag gå och duscha och laddar upp lite bilder senare! ;)


Kändis-spotting!

Heeej! Jga har precis kommit hem från stallet och jag träffade kääändisar som var där och fotade, hehe :)
När jag ska ta in min häst från hagen ser jag Wille Crafoord och Anna Bergendahl plus ett barn. Sen ser jag att flickan är Olga, som är Wille och Sanna Lundells dotter och som Micke Persbrandt är plastpappa till eftersom Sanna och Wille skilt sig. Olga brukar vara hemma och leka hos mig på Ingarö så jag går fram och pratar med henne som är typ 8 år. Det drar till sig Wille också så han kommer fram och hälsar och vi står och pratar skitlänge om hästar och massa annat. Haha jag måste säga att han är rätt hunkig! :D Så nu är jag en nööjd tjej!  

                        
                                              Sanna och Olga som jag träffade idag!

plans'

Heej!
Nu sitter jag och hittar lite fakta som jag ska debattera om imorgonbitti i skolan, då min sovmorgon ryker! Fucck, men jag blir iallafall uppvaktad eftersom jag fyller år imorgon, det är skoj. 17 år, wohooo. Eller är det nått speciellt man får börja göra då?
Imorgon blir nog en stressig fördelsedag, ska ha en lååång skoldag, träffa kajsa en snabbis, hinna plugga till Företagsekonomiprov, ha basketträning, städa och handla mat till min tjejmiddag på fredag,  och sen kanske resturang eller nått, fast det låter lite tight, får nog bara bli festmåltid hemma!
Ajaa, nu ska jag sova.
PUSS.

Tjeeenare en gaaammal bild!


lack...

Odd Molly, Hunkydory, Massimo Dutti
Den här snygga tröjan från Odd Molly hittade jag en som sålde på Blocket för 500:- och hon hade bara användt den en gång! Vilket kap, jag som letat sönder efter en liknande i massa butiker. Men när jag ringer och ska haffa har hon precis sålt den, kuk.

dags o bränna lite.

Nu har jag äntligen skrivit klart min novell! Fett soft! Nu tar jag och beger mig iväg till baskethallen och spelar lite korgboll. Annars idag har vi dansat på idrotten och jag var faktikst inte så dålig som jag trodde, fast det var typ rysk folkdans vad jag nu ska ha det till...  


I wannaaaa danceee, eller nej.

Hejåhå!
Nu sitter jag o försöker plugga som jag har försökt med de närmaste timmarna. Håller på att skriva en novell, Leken där alla straffades kallades kärlek heter den. Djupt och enormt bögigt! Annars idag har jag varit i stallet och skrittat ut på min häst tsm med en annan tant eller vad man ska kalla henne. Det var uppstigning klockan 6.00, men det var inga problem, livet leker! Imorgon är det dans i skolan vilket jag fruktar djupt i mitt hjärta.. Jag har t.o.m tjuvtränat hemma på rummet med olika dansinstruktioner på Youtube, men det är vår lilla hemlis.
Nu ska jag krypa till kojs. Godnatt!

HAHAHAHAHA, en bild man inte kan få för lite av!!

Slut på veckan.



Whip my hair

Willow Smith är världens coolaste 10-åring måste jag säga!! Hon klär sig så jävla coolt, sjunger och dansar grymt. Varför är jag en tönt för?


regular

Hej!
Idag har jag varit i skolan och hade spanska prov, jag var helt virrig i skallen så texten jag skrev blev crazy. Efter skolan åkte jag till min häst som var riktigt agressiv kändes som att han skulle slita mig i stycken när han fick chansen. Syrran kom sen o hämta mig när jag ridit o fixat klart, så när jag kom hem laga jag thai mat till hela familjen. Nu har jag inget plugg så ska städa rummet lite, sy in mina jeans och kolla kläder på internet. 
PUSSY
 

bluemarcet

Jag har ett STORT blåmärke på benet. Jag ramla i stentrappan i skolan igår, framlänges när jag skulle gå ner. Knäna dunsar ner i stenen och jag tappar ut alla böcker och pennor flyger åt alla håll. Sen ser jag att jag håller på att störta i en kille i trean som märker det och drar upp mig i armen. Jaa det var lite pinsamt måste jag säga och stog och asgarva tillsammans med alla andra i skolan som såg mig och inte kunde hålla sig. men jag vette fan hur det gick till, pappa har sina teorier om att jag svimma till för benen bara vek sig.

Tjockis som vanligt.

Hej!
Jag sitter och käkar en fettig semla och pluggar lite SO och spanska. Jag som betsämde i morse att jag skulle vara nyttig en lång tid nu, började ju bra... Men jag blir galen på att min familj köper sånt skit hemma, det är inte direkt så att man kan se en semla ligga och mögla bort i kylen. Igår åt jag äppelpaj med glass och sen chokladboll med glärran så nu är det inte OK längre!!! Men annars har jag dragit ner på maten och äter bara äpple till mellis, men fan vad jag snackar om mat nu, jag vet ju inget annat längre.
Nu ska jag duscha bort häst-stanken efter att ha träffat min pooolle idag! Sen körde jag bilen hem med pappa. Jag var tvugnen att backa och greja så pappa satt med handbromsen i högsta hugg när jag först höll på att köra på pappas nya bil sen båten.
Måste taggiiiishhh. TJOHO!

Sälis

Heej!
Nu har jag kommit hem från sälen och hinner bara skriva ett kort inlägg för nu måste jag duscha och sova.
PUSS

RSS 2.0