lökdolf är en fjäril nu!

Hej!
Nu har vi kommit hem från en campingnatt i Hell's Gate! Det var en liten upplevelse!
Idag är det Mandas födelsedag så nu ska vi ut och fira med middag! Vi hörs sen!


Grattis älsklings-Manda på 18-årsdagen!! älskar dig kisse!

Hell's Gate

Hej hej! Nu är det lite panik, men nu drar jag, Sanna, Manda, Axelina, Hanna och Johanna till Hell's Gate! Det ser fett coolt ut! Vi campar där inatt, haha!
Hejdåååå

internetråttan

Hej hej. Igår var internet nere i princip hela dagen, det gjorde mig helt galen. Trodde det var lilla datan det var fel på så den fick sig en rejäl utskällning. Men nu funkar det!! :) Idag måste jag skriva klart min företagsekonomiuppsats som är riktigt tråkig. Ikväll blir det utgång till Que Pasa är det tänkt!

För att sammanfatta gårdagen var det skola, lika kul som vanligt. En teckning av Gabbzzor.
Efter skolan var det lökig boxercise. Hej då.

it's over.

Tjena.
Nu är svenska nationella äntligen över! I 5 timmar skev jag skrev en debattartikel om ungdomsarbetslösheten. Jag hade moffat i mig godis under hela skrivningen och min skalle var mer eller mindre död så jag stack ut och sprang.
Nu sitter jag inne på Facebook och chattar med Adam Tensta! C000l.

Fälstudievecka Kusa-barnen skakar för första gången hand med en viting, stor grej!

Crilleboy och jag på Victoria sjön.

Fiiiiisk


räddad från disk-groundning

Jambo! Nu sitter jag i Hannis rum och försöker plugga lite, går som förväntat.
Idag kom Leoni till min korridor med "Bad News", vi skulle alla bli grounded för att de hade stått disk i vår korri... Jag har aldrig ställt nått där så jag blev galen, men Martina räddade oss och tog på sig skulden, så nu slipper jag ha utegångsförbud för något jag inte gjort. Dom har börjat spåra ut med sina groundningar kan man säga. Den första groundningen som tilldelades här på skolan var till lilla Gabbs som redan första utekvällen hade stått kvar på nattklubben och minglat med afrikaner så hade skolbussen åkt utan henne. Hon fick panik när hon stod på parkeringen utan telefon och insett vad som hänt så hon liftar med en random afrikan! Men nu på senaste tiden har folk fått stanna innanför murarna p.g.a. kommit sent till bussen, tränat/joggat ensam, badat i poolen, sprit på rummen och massa annat.

Mount Kenya.

söndagens klädfynd

Jag fick en kommentar om att lägga upp mina köp från Toy Market, as you please!
Här kommer en hel rad med bilder när jag har photosession i mitt casa, hehe:

Klänning 8 kr


Kofta 8 kr & Dieseljeans 80 kr!



hehehe tja asset. Nej men jag har aldrig tänkt tanken på att köpa ett par jeans, men drog fram dom här och köpte dom på direkten utan att ha en susning om de skulle passa, men de satt perfekt! Dom är utsvängda så jag kanske ska sy in dem eller ha kvar, inte bestämt än.

blus 20 kr

Nya partyblåsan, 11 kr

silkes-stjärt för 8 kr

Orange dänga! 20 kr

20 kr

Mysiströja som jag har en exakt likadan hemma, men den börjar bli lite sliten och sen saknar jag den nu så det är väl lika bra att passa på när man behövde betala 8 kr för denna hit!

Vit blus 8 kr

Ja den här är inte så vacker, men fick ta en gratis när jag köpte tre andra plagg!

Sommardress 8 kr.

nationella tal

Regnet öser ner utanför fönstret så jag sitter inne i mitt rum och försöker komma på nått kul att prata om på svenska talet.



Vackert, vilket mästerverk!


Loft-Blackout

Här kommer bilder från förra helgens event på loft! Det var något slags lystema! Det var väldigt lyckad kväll måste jag säga!

Pyttan, Fancy och Lovisa!

Tinii och Alice

Oscar och jag

Snygga Fellan och Heddi

Jo-jo

Hanna var väldigt lysig!

Jag och en grabb hitta bästa dansstället, vakten blev dock fly förbannad!

Emelie och Malín!

Hahaha, brudsen har hittat några riktiga puddingar

Fellan ba kör

Hanna den lilla partypinglan


standard söndag

Tjeena broes!
Nu sitter jag i mitt nästan nystädade rum och dricker cappuccino. Har spelat lite tennis med Malin och nu sitter jag lökig och funtar på om basketgänget ska ta en kvällsmatch... Måste annars plugga satan ikväll, men håller på att sno massa filmer av Sanna till min hårddisk så jag antar att jag kommer ligga och läka framför dom istället.

Idag åt vi brunch sen la jag mig och sola i en timme. Vid ett drog vi till Toy market och shoppa loss. Jag tror jag köpte tolv plagg! Kosta ungefär 170 kr tillsammans. Då var det allt ifrån ett par dieseljeans till koftor. Jag älskar stället, ska shoppa sönder innan jag åker hem! Efter det blev det en fika på Java.


nu ska jag sova

Imorgon=söndag=Toy market, plugga, städa...


nära döden-feeling

Raftingen idag var galet rolig! Vi var ute i ca 4 timmar i forsen. Jag och Hanna satt längst fram och blev dygnsura efter första lilla vattenfallet. 

Vi ett ställe stannade vi och en båt paddlade in i brytningen av vattenfallet där det var galet strömt(som på bilden). Båten gungade och fylldes med vatten, så en gång tappa jag taget och åkte in i strömmen och hamna under båten. Jag åkte helt runt under vattenytan i den starka strömmen, jag försökte simma upp men det gick verkligen inte. När jag var där under trodde jag på riktigt att det var livets slutskede för min del. Haha, men efter att ha dragits under vattnet i strömmen en bit bort kom jag upp till ytan. Jag var helt skakig, men jag vet inte varför men jag valde ändå att hoppa i båten igen och göra samma sak, självklart ramla jag i igen, samma panik-känsla!


Rafting imorgon!

Ja imorgon bitti åker vi någon timme bort och ska rafta!!! Fy fan va roligt!
Här är en video från det stället vi ska till:

välkommen in i mitt crib

Jag lade ut bilder från mitt gamla rum innan jag övergav det, men eftersom jag har bott här i 1A ett tag nu är det dags att ta och dela med sig. Mycket mindre rum, men jag trivs ändå mycket bättre här uppe i poolhuset!


Poolvy från fönstret, schtek.

min säng och bilder på massa finisar!

Min garde som är kaos på den här bilden...

för att få plats med alla toyköp så fick min fina lilla byrå fick följa med till nya rummet!

Skrivbordsgrabben.

sista delen av Mombarre

Ja nu kommer el finito.
Tordsdag: vi vakna upp ganska trötta och tog oss till stranden igen, samma som vanligt. Sista pressardagen. På eftermiddag så åkte vi iväg med taxi till andra änden av Diani beach för att se på solnedgången, det var jättevackert och supermys med cheyerna! På kvällen blev det god middag på Nomad, jag åt en fet sushi! Efter det åkte vi till fortys och chillade en sista kväll och hängde lite med Johnnyboy. Resten av kvällen var packning och chill.

Sista pressningen



Mysmode vid sun down

Malín och löken

Hediyeh

Dom tre vännerna

Jätteparty

Fredag: Hemgång. Taxin stod utanför oss vid 6.30 och vi tog oss över tillbaka till Mombasa stad. Det blev en lång resa i en lökig buss. När vi kom fram till Nairobi var det som vanligt superkaos i trafiken satt i en timme och kom 10 meter frammåt. Det slutade med att vi hoppa av och tog en egen taxi sista biten.

lök a la buss

Inge mer Diani beach på ett tag nu...

SLUT FÖR MIG!


pluggmys på artcaffé

Idag efter skolan skulle vi jobba på vårt u-landsarbete så jag, Manda, Hanna och Axelina åkte till en skola där vi träffade rektorn och snacka på lite, sen boka vi ett nytt möte på fredag då vi ska ställa en massa frågor. Efter det åkte vi vidare till en ny skola, men där var det  stängt så det blev lite fail. Sen skulle vi prova en ny teknik för att plugga, så vi gick till ArtCaffe med våra datorer och satte oss där med smoothie och kaffe och plugga lite NK och FE. Det var mys.
Städa precis mitt casa, nu är det skabbers igen.. fattar inte vad som händer. Har sprungit lite nu på kvällskvitsen såg bilringarna välla över när jag satt här framför datan.
Nu är det finare!
Har lite fina dekorationer lite var stans på mina väggar beståndes av kryp...

de två töntarna

Idag var det boxercise, man dör nästan efter uppvärmingen. Kände däremot att det behövdes efter veckan i Mombasa. Nu cruisa jag ner och myste till Mandolf tillsammans med Hanna, däremot blev vi utslängda efter bara några minuter för att vi lät för mycket... tusan det var guds tecken till att jag borde plugga. döda mig.

Två råttcheyer vid namn Amanda och Hanna.


Mombasa dag 4 & 5

Tisdag: Här var det en till dag på playan, softa, käka lunch på Blue Marlin och hade det nice. Vi åkte till Nakumatt och handla mat, bokade bussbiljetter och lite sånt. På kvällen kom Gabbi och Johanna över till vårt hus och vi chillade tills vi drog ut till 40 thieves igen. Där träffade vi två grabbs som vi skämde ut oss för eftersom vi inte trodde dom var svenskar, vi börja snacka om att några av oss ragga på dom och att dom inte var så snygga ändå. Sen kom det fram att de fattat allt vi sagt. Iallafall gottgjorde vi situationen och jag gick fram och snacka med dom, de följde med till Shakatak sen följde de med hem till vårt crib och hängde. Där bada vi i poolen, grannarna klagade sönder och vi hitta ett stort torn i som jag hade fått för mig var ett utkikstorn för att se kenyanska älgar... vi klättra upp där, men insåg sen att det var lite risky. Vi hade kul iallafall.

Cruisa runt massor på picu picu!

Vi stod för vårt egna lilla husband!

Malín!

Åt lunch på Lantana

Lilla gabbs


Onsdag: Här hände väl samma sak, vi gjorde inte så mycket mer än att softa på stranden. På kvällen hörde vi av oss till svenska grabbsen igen och jag, Hanna och Malin cruisa över till deras crib. Efter ett tag drog vi till fortys igen där vi käka strandkrabbor med skalet och allt, blev bjudna på drinkar, men det blev lite segt så vi drog tillbaka till dom. Den hemresan var den mest legendariska genom tiderna... surfing på taxitaket i farten, herrejävlar säger jag bara... Det blev poolbad och vid 5-tiden drog vi hem och sov. 


Manda, Johanna och Hediyeh red på kameler!

Preeessa

Craaazy taxi

Taggade bruds

Okej, sista delen kvar bara!

svennebanan

Hej, har slutat skolan nu och snart väntas världens lökigaste boxercise-pass... har käkat en banan också, hittade en fett cool banan, det var en siamesisk trilling!

lyckan när man får paket

Tjeena broes!
Jag sitter på mitt rum och har precis skrivit klart min andra och sista personbeskrivning om två coola kisar här på internatet som ska publiceras i årsboken. Jag har skippat att plugga och färgat mina ögonbryn istället, ser lite ut som Usama Binladin just nu, men det blir la bra snart.
Annars idag har jag varit med och spelat fotboll, jag var kass. Vi avslutade det hela med lite basket istället för att behålla någon del av min stolthet.

Förresten i helgen fick jag paket av mina kära parantesos, PÅSKFEST!!!!

Waaaaaaaah jag som trodde mina föräldrar övergivit mig i Afrika, men neejjj!

Feeettt goott, tog slut inom närmaste dygnet! Svenne-godis for the win!

hehehe påskkort!

Mamma skulle aldrig skicka nått utan att hästarna inte fick komma med...

Tack Mämi och Päpi!


Diani beach dag 3

Måndag: Första dagen på playan. Vi gick ner och stekte på beachen och åt lunch på Lantana sen. Åt en feting god sallad Nicoice.

Cruise på playan

underbart ställe


Eftermiddagsbad


tredje gången gillt.

Jarrå nu har jag äntligen laddat upp bilderna till FB från den sista mombasa-resan på ett tag! Det är bara att spana in om ni vill. Ska skriva vidare om uppdateringen här också. Nu tänkte jag dra på mig kubbar-skorna och cruisa över till Impala!
Idag var det en ny skolvecka efter lovet, men det funkade...



Har hört att snön sitter fint hemma i Svea rike!


skolan har börjat igen

Hej!
Nu sitter jag på U-landskunskapen, vi har en stor uppgift som ska ha gått över hela året som vi inte har börjat på än. Vi ligger i klistret kan man säga.
I helgen är det water rafting!!!! Fettt sköööj!

Sun down i Diani!

Mombasa-påsklovet dag 1 & 2

Här kommer hela veckan i Mombasa i olika delar!

Lördag: Jag, hanna och Malin åkte tidigt som bara den in till down town för att ta bussen till Mombasa stad. På vägen i down town blev en grabb påkörd (ingen skada skedd, hehe). Sen trodde vi att bussen var inställd, men allt gick fint och fort att komma fram. På kvällen väntade ett stort 6AM-event, då det var Toga party!! Det var riktigt skoj!!! Julia fyllde år så vid tolvslaget hamna hon i poolen med en del andra, mobiler och pengar vaskades där i. Jag råkade även ramla i trappan när vi skulle gå ner till sea view, halka typ ner 5 trappsteg, men smirren var som orörd, allt för att rädda den! Jag, Malin, Johanna och Axelina var dom som stannade längst, vid 7.30 kände vi att det var dags att sätta sig i Tuk-Tuken hemmåt. Vi hämta upp Hanna och jag ville åka och käka pommes, men det var stängt... Slutade med att Malin, Hanna och jag åkte till vårt hotell och de andra till deras (det blev fel i bokningen så vi fick bo på olika ställen).

Soft ställe där eventet var!

Hediyeh och Johannis (jag ser ut som ett grottmongo i bakgrunden!)

Födelsedagsbarnet Jullan!                                                                       Jojo


Heartache on the dance floor, wweey, FIESTA!
Baaaad!

Jerry!

Söndag: När vi vakna efter eventet var det dags att checka ut... Den natten blev sömnen en knapp timme. Sen var det en riktigt galen resa över till Diani. Vi åkte tukis, stog som ensamma vitingar i en fet kö till båtfärgan, tog sen en matatu och lökade med en massa afrikaner sen tog vi oss till hotellet!
Vi invigde poolen, lagade mat när dom andra kom och sen blev det utgång på kvällen!
Cheyerna var pigga efter en timmes sömn! somna i rabatten lite...

Vår villa vi bodde i, Villa Chui!

Första kvällen blev det Tacos! Lökig bild!


sista kustveckan är over :'(

Nu är vi hemma igen från en helt underbar vecka i Mombasa, Diani!
Jag hinner inte riktigt uppdatera nu, men det var riktigt skoj!!

Här var vi bruds på ett fett 6AM event i Mombasa stad!

Destination Mombasa!

Tjingeling! Imorgon bitti åker vi med buss till Mombasa! Vi ska sova en natt i Mombasa stad sedan åker vi vidare till Diani Beach!!! Vi kommer hem på lördag den 14:e april!
Ha det bra kompisar!



rånad

Idag åkte vi i skolbussen till Down Town för att det var många som skulle fixa bussbiljetter inför resa till påsklovet. När vi var på väg hem inne i stan så hade alla nervevade fönstren. Jag ser en konstig kille går förbi mig, jag la märktet till hans fula skjorta med frukter på. Längst fram satt Alice med nervevad ruta och höll sin plånbok i knät. Plötsligt hör jag ett skrik av NEEEEEJJJ!!!! Då har killen sträckt in sin hand i bussen och ryckt plånboken av Alice. Där fanns 3 000 sek, pass, kort och annat. Människor sprang efter honom men tror ingen fick tag på honom. Att sno något i det här landet är oerhört fult, skriker någon thieve åt en person så är det inte ovanligt att han blir mördad. När vi sedan åkte till polisstationen och de inte vill hjälpa oss säger dom "This is Kenya!"


Skärtorsdagen

Hej hej!
Igår var det sista skoldagen, de mindre barnen kom utklädda till påskkärringar till oss och vi bjöd på godis och fick ett litet chokladägg av dem. På håltimmen skulle jag och Malin gå och boka samma buss som oss till Mombasa. Men vi ser då att den som vi bokat med är inställd! Kaos. Efter skolan köttade vi boxercise som var otroligt lökig! Efter det fixade vi oss och drog till Brew Bistro. Vi satt där och chillade med alla, sen sprang jag, Maria och Hanna över till Art en snabbis. Alla möttes sen på klubben K1. Vi hade roligt där och när vi kom hem gick vi upp till köket och jag och Oscar käka massa korv. Det slutade med att jag börja skura golvet lite och Malin och jag hade krig med sopborstar och skurmoppen. Det slutade med att Malin halkade på golvet som jag hade dränkt med såpa.

Nu måste vi åka till Down Town och boka en buss till kusten imorgon!! Sen packa och fixa, fullspäckad dag!!



Nk-plugg

måste plugga nk, kan fan ingenting!!!
idag har jag sprungit, pluggat, spelat kvällsbasket med Malin, Hanna, Viggo, Wenne och Hugo. Sen kort bad och bastu!
Nu måste jag lära mig masssaaaa... FUUUCKKK.



KUSA

party don't stop

Det har regnat idag, jag lovade mig själv att plugga massor. Har historiaprov imorgon, FML liksom. Har ett saftigt Naturkunskapsprov på torsdag... Men jag gjorde spanskaprov idag och det gick som en dans.
Det var en mygga i mitt rum i natt som gjorde mig fly förbannad så att jag inte somna förrän klockan 4. Nu måste jag tagga. Förresten tjockismat idag i skolan fish n chips till lurre och pizza till middag, plus att boxercisen blev inställd p.g.a monsunregn!!!

Här är en liten partydänga med en grupp som kommer härifrån Nairobi. Haha en tjej som jag träffat ute ibland är med i videon också.


cool tattoo

Tjena, jag tatuera mig igår. Ganska så nöjd med resultatet. Coolhetstermometern är riktigt hög nu.

Tyvärr lever inte den här coola saken längre, regnperioden la vantarna på honom och nu är han som bortblåst.


regnperioden här...

Japp, nu är regnet här. P.O hade tippat på att regnet skulle komma idag och det gjorde det minsann. Det blev kaos, dyngsur att ta sig från klassrummet till bamba. Hade bara två lektioner och efter det satte oss jag och Hanna på balkongen och pluggade och åt tomatsoppa, sen kom grabbsen med en fet pizza så vi var tvungna att få den ur synhåll och tog en powerwalk till Horizon och bokade bussbiljetter till Mombasa på lördag. Gick även till Prestige sen och köpte lite kuliga saker.

Efter middagen var det spanskastuga, men den slutade rätt tidigt p.g.a att Axel hade ett föredrag, men jag, Malin och Manda dissade det och stannade kvar i klassrummet för att plugga inför spanskaprovet imorgon, det gick däremot åt pipan. Jag satte in min mobil i högtalarna i klassrummet, satte på gamla klassiker på högsta volym och ställde oss på borden och skrek och dansade vackrare än en sommardag.

Öppnade gardinerna och så här härligt såg det ut från mitt rum...

Hanna kom upp med en kopp te och myste i mitt casa och lyssnade på lite äckligt, ååh partydängan nr. 1.

Yanjaa, Nina och Linnea(som landar från ett dyk och ser naken ut) badade.


april, april

1:a april är alltid lika kul. Min roomie Martina vaknar klockan fem på morgonen av att något nuddar henne så hon tar armbågen och knuffar bort det. Hon ställer sig upp och öppnar dörren och kollar om det var någon utanför som varit inne i hennes rum för hon kände det på sig. Men ingen där. Hon går tillbaka in i hennes rum och skriker när hon ser att en utav SKÖLDPADDORNA på skolan LIGGER I HENNES RUM!
Hahaha jag skratta så mycket och hon trodde det var jag, vilket det inte var. Jäklans tur att jag hade låst min dörr i natt för annars hade jag likat gärna skedat med sköldpaddan inatt.. Ingen vet heller vem det var som la dit den...
Själv skulle jag försöka mig på lite husbus, men jag failar som vanligt när jag sätter på en utav kranarna som jag satt tejp på och blir helt blöt. Somliga straffar gud med detsamma, eller nått sånt.
Den här grabben, Hakuna, var på besök i min korridor inatt...

Absolute karma

Tjeeenare. Idag gick vi upp vid elva och åt god brunch med avokadomackor, korv och massa annat mums. Sen la vi oss och stekte, bada i poolen och hade vattengympa. Klockan två tog vi oss i kragen och åkte till West Gate där vi kika runt i olika affärer och Axelina och Manda tog hål i öronen. Det slutade med att vi åt en ceasarsallad på ArtCaffé. Nu har jag sjuuukt mycket plugg att försöka ta tag i!

Bilder från förra helgen då vi var på ett event på Tree house, samma ställe som vi var på igår! 







Tree house

Heeeeeej! Idag gjorde jag högskoleprovet, senare på kväll dressa vi om inför utgång. Vi åkte till Westlands och hade beslutsångest vart vi skulle ta vägen, vi träffa några random kenyaner som körde oss till The Mall där det var ett event som verkade lame, slutade med att vi alla samlades på Tree House där det tydligen var Bollywood night! Det kom mycket folk och vi hade roligt! Nu ska jag sova, godnatt kissar!

Party............


RSS 2.0