Båtcruise

 Idag spontande vi och åkte med en random grabb i hans båt! Var soooft!! MeN motorn paja mitt ute på sjön men vi löste biffen! Imorgon åker vi till rainbow beach!

merrryyy christmas

Orkar inte uppdatera så mycket här, spana in insta eller fejjan istället! Men idag är det julafton, GOD JUL!
 

Blue Mountains

 

Början av roadtrip

okej time for update!
2 dagar i brisbane, bokade buss, planera resan, knalla runt i staden, festa och träffa roliga människor!
3 nätter i surfers paradise, surfade, bada, gick på stan, jag gick ut med några från hostelet och softa där vi bodde, så mysigt ställe!
 
nu är vi i byron bay, soooft place! 
Har åkt till nimbin, flummigt place, solat, varit ute, träffat roliga roomies osv! 
 
Bilder kommer sen när jag har datorn istället!

last day of luxury

Jamboo.
Sista kvällen i husvagnen med paranteserna, nu är det slut på gldarlivet. Det har varit två riktigt härliga veckor och jag har tillslut lyckats få lite framgång med surfingen på nya brädan. Nu har vi åkt norr om Brisbane och befinner oss i ett väldigt trevligt ställe som heter Noosa. Hade en sista trevlig middag på restaurang och sen sista avsnittet av Morden i Sandhamn, hehe. 
Imorgon återförenas jag med Glärran, fan va fett det ska bli! 
myyy board

liten skriftlig update

Hejjj!!! Nu är det dag 6 på min och familjens road trip i husbilen! Vi har det så bra! Hade först två dagar i Sydney sen åkte vi en sväng till Blue Mountains och sedan upp vidare längs östkusten! Har ett lite halvtjaskigt internet just nu så kommer inte kunna ladda upp bilder, men ni får checka FB och lite Insta istället! En sammanfattning är att vi har sett en jäkla massa stränder, en hel del kartläsning och chill i husbilen! Väldigt cruise att inte ha några utgifter också, hehe… En egen surfbräda har vi köpt också!!! Hörs senare, ciao!

Good bye sydney

Efter nästan tre månader i Sydney kan jag konstatera att jag har haft det så bra som det går! Första natten, helt ensam o rädd på andra sidan jorden var det inte samma känsla! Lärt känna människor jag älskar från olika platser på jorden!! en del tårar när vi sa hejdå, men kommer garanterat se till att träffa många igen, hejdå eller vi ses härligaste Sydney!

Besök av föräldrarna

Päronen är här i Sydney!!! Har ätit massa gott o bott fint, ett litet break från backpacker-livet!! Har visat dom det mesta i Sydney och idag var vi i mitt älskade bondi!! Imorgon drar vi upp längs östkusten med husbil i 10 dagar!! Kommer troligtvis inte kunna uppdatera så mycket pga inget internet! Pussss

RSS 2.0