så som söndagar ändå alltid slutar

Idag har jag isolerat mig i huset i förhoppning om att jag ska göra en ideal-söndag: plugga körkortsteori, städa mitt rum (och rensa ur mitt gamla rum), plocka bort sommarjackor och ta fram höstgrejer, kanske träna eller en nördig pw med lite musik, kanske övningsköra lite osv.... klockan 14 och det jag har lyckats åstadkomma är två avsnitt Gossip Girl, alldeles för mycket frukost, kollat på kläder på nätet, läst en halv sida i körkortsboken.... great mate!
 
Annars då, jo syrran var här på besök i helgen, men åkte precis tillbaka till Linköping... nej nu ska jag göra nått vettigt.....
Den här bilden är ju lite gammal, men den får det bli ändå... me, kläir and fancyboy!

yesterday

Hej hej!
Igår började jag med att ta bilen ut till mitt nya hem... ojj juste forgot to tell! Gör det i nästa inlägg! När jag kom hem drog jag hem till Björns crib tillsammans med Alvish! Vi bakade massa chokladbollar och åt upp dom sen så min kagga stog åt alla håll! Sen åkte jag hem och åt middag, fixade mig och drog till Oliver Twist på Söder där jag drack några öl tillsammans med Gabbi, Hedwig, Sofia, Fredrika, Erik och John. Sen taggade vi om (även fast chillkväll var planerad) och tog en cab till StureP (lol) och gick till Laroy! Kul kväll!
Här var jag och Alva igår som stod för negerbollarna! :)

Ig på proven, bästa moven, låtsas inte bry dig när du krockar Range rovern.

matteprov idag-gick riktigt åt skogen! Hann inte med sista sidan och klara inte så många g-uppgifter. knaaas, fan fly förbannad eftersom jag la hela morgonen och gårdagen åt att plugga matteråtta. Det bästa av allt... vad händer ikväll?! Lill-lördag.party??? Nej!! Imorgon är det religionsprov om judendomen, men blir ju förbannaaad!!!!
Jaa ja. När vi ändå snackar om skolan, hur fjantig blev man inte på skolfotot, asså LOL!
Hej hej!
 

min favoritlök

Här är till dig Mandolf som är sur över min dåliga update! Hittade lite bilder på dig och insåg vilken råtta du är som får ett år till i Kenya! Själv går jag på östra och steker, inte alls lika kul faktiskt. Hade gärna hälsat på dig i Kenya och druckit lite Smirre, träffat PT, vara i ditt lökiga rum, gömt mig i garderober och blivit upptäkt av "its time to go to you room...".
 
Nått annat kul jag kan dela med mig av, JAG HAR MATTEPROV IMORGON. fattar hälften, dags att börja, fast nu ska jag tagga på träning! har cruisat runt lite på körlektion idag också! Hej hej!
 
Här har ni lite bilder på mig och löken som bestämde sig för ett år till i Kenya!

broes before hoes

Tjena. SM i basket i helgen för min del. gick åt pipsvängen. verkligen. Nu är det fys och träning igen, waaaaah.
Här är jag och mina broes JB och kinespojken i helgen!
 

my lovely Gabbz

Jag och Gabbilation fiesta i samma utstyrsel, oplanerat! Kenya-pic liksom.

knegar


Idag har jag jobbat på JS Maskin... early morning, jobbstart vid 06.45! Jobba fram till 13.30, sen bar det av till skolan där det blev det redovisning av UF-företaget!
 

Those days

Mombasa, Kenya, coast, africanos, höga beachboys, sexy swedish ladies, fläskpaddor som söker ung kärlek, smirre, turre, simba+oryx, Lambada, 40 thieves, picu picu, skära sönder örat i en takfläkt, spymode, springnota på tequila, lunch på lantana, käka levande krabbor och en satans massa värme, det skulle inte sitta fel.

orange-kulören med 1000 möjligheter

Idag har jag chillat lite i school, haft körlektion, fyspass, basketträning och ätit ceasarsallad till middag, inge mer kult med det! Men imorgon är vi lediga! Ska hem till Fanc borta i Mälarhöjden och äta brunch med henne och Klara, plus att vi ska jobba med vårt UF-företag, kult!

Godnatt peeps som fortfarande håller amandathebest vid liv, hehe!

Här är moi med min nya jacka, hehe lite outfitbilder var ju ett tag sen! Me lika very much!!! Köpte den på Sandhamn när jag var där, är från 48-7 Sweden!
Very sexy modell!

himlen är oskyldigt blå

Saknar sommar redan, taggar inför nästa sommar på Sandhamn igen efter att ha kollat på himlen är oskyldigt blå! Riktigt bra start med midsommar, sen jobba, festa, grilla, spåra, bada, kings cup, aftersail och hänga med mina sköna sandhamns-bröder, hehehehehe. Utlandsresa kanske, lite Venezuela? Ja tack!
Inte Sandis, men Ingarö, inte helt fel det heller!

the past

Hur känns det att vara hemma? Saknar du Kenya? ganska standardfrågor.... Ja! klart jag saknar Kenya, människorna jag bodde med, härliga och långsamma kenyaner, varma klimatet, billiga priser, toy-market, utekvällarna och massa mer. Samtidigt är det skönt att vara hemma, göra vad man vill, träffa blandade kompisar osv. Det var det bästa året i mitt liv, inget snack, vill nog dock inte göra om det, känns som jag sett så mycket där nu, vill gärna åka tillbaka och hälsa på såklart, Kenya will always be a part of me, hehe!
Supertrion och negerbarnen på en skola i Kibera!

Long time ago...

Tjena, dags för en liten update här, var veckor sen sist!
Vad har hänt för kul på sista tiden? Tränat en massa basket, varit ute i stan, kräftskiva på Sandhamn (weeeey superkult var det!!!!), shoppat (har shoppingförbud egentligen), bokat en resa till Berlin på höstlovet med lite kenya-peeps (faan va craaazyyfett), käkat is, klippt mig, gått i skolan, övningskört och jaa en hel del massa andra grejer!
Berlin på höstis!!! Är megatagggg

RSS 2.0