laddar inför berg-rackarn

Hej! Jag och Malin har tränat hela kvällen på våra tal, båda är ganska missnöjda, men det blir la bra.
Idag har vi varit på Nakkumatt och införskaffat hela matförrådet, massa godis plus våtservetter eftersom det kommer bli skarrmode att inte kunna tvätta sig på 5 dagar. Mr. Antione kollade även igenom hela min packning och det mesta viktiga verkade finnas. Imorgon blir det sista införskaffningen också troligtvis. Nu måste jag vila upp mig inför mitt tal imorgonbitti, ooh fuck assåå...

Här är Fellan och Malin som matar en apa som hoppade in på skolan.

rafiki

Fick en instagram-bild skickad av Klaris, ååh vad jag saknar henne.


jag går i dagar i tröjan du hatar

Hej, nu sitter vi 4 mysiga cheyer i Malíns casa. Vi försöker plugga, går lite åt pipan!
Jag ska även försöka konstruera ett FB-album snart...
Här kommer mer bilder från Lake Naivasha.





Malín!

Hahaha Viggo-man.

Båtcruisar


Hej stekare. Nu ska jag ha min sista lektion för dagen, sen ska jag kanske träna lite, plugga, städa, ha möte om Mt. Kenya, ja det låter som otroligt kuliga saker. På återseende.


last Friday night, yeeeah!

I fredags var vi på Qué Pasa, det var den roligaste kvällen på länge! Vi kom dit 12 personer vid halv åtta och åt middag för att fira Felicia som fyllde myndig. Det var jättemysigt och god mat, sen vid tio-tiden kom alla andra från internatet som pricken över i:et. Vi dansade, jag hittade några ett par som var skitroliga, jag låtsades vara "kvällens fotograf" så det blev massa fina bilder. Sen när vi åkte hem var det så himla kul i bussen, alla var helt galna och vi lyssnade på gamla godingar!
När vi kom tillbaka till internatet chillade jag och några uppe hos killarna, men boardningföräldrarna kom hela tiden så vi fick gömma oss i gardenroben ett antal gånger eftersom man inte ens får sitta uppe och bara snacka. Sen gick vi ner till Malins rum och hade mysmode med stearinljus och himlen är oskyldigt blå, hahaha. Sen vid 5-tiden skulle vi sova tre stycken i Malins 90-säng, där det var trångt som bara den, han sova mindre en två timmar sen skulle vi upp och åka till Naivasha.
Lång förklaring, men en sammanfattning var att det var riktigt skojilisation!

Fanny, nya grabben, Hedvig och Michan.

Här skulle vi försöka med fjortis-posen, måste säga att Malín var riktigt kass...

Malín är en ritch bitch.

Jag och Julia!

FEZTARE!

Vilka pinglor!


Hahahaha, den här bilden är för rolig!

Linnea och jag(mycket ego-pics)!

Snygga Ebba och Emilia!

Trevlig utflykt

Hej!
Vi är hemma från Naivasha nu, det var toppen! Vi bodde på ett vandarhem som var lite skarrigt men mysigt!!
Vi har spelat kubb, cruisat runt i båtar och kollat på flodhästar, cyklat, myst vid lägerelden och umgåtts med alla fina människor här på internatet.
Nu ligger jag på sängen och vilar kaggen, vi har fått bästa maten på hela året här idag, tacos!!! och sen glass och fruktsallad till efterrätt.

Boatride

Cykeltur

Jag och Malín med giraffer i bakgrunden.

Båt i Lake Naivasha

LAKE NAIVASHA

Så jävla rolig kväll!!!!
Nu åker jag till Naivasha och kommer hem söndag kväll!


Åka båt och spana in flodhästar, favorit i repris nu då!

hello kitty

Hej! Jag sitter i mitt rum är nyduschad, målar naglarna och ska skriva lite på mitt svenska tal. Vattenläckan i mitt rum har gjort att väggen blivit vattenskadad och jag har mailat boardingmastern och frågat om jag får byta rum, heheh. jag vill flytta upp till "poolhuset", mitt rum är ett dubbelrum så i början tyckte jag att det var asnice, men det är så jobbigt att städa... plus att jag bor lite avskilt och vill hellre bo i en korriodor med flera och det är kallt på natten fast jag sover med två täcken. Aja spelar inte så stor roll, men det skulle typ vara lite kul att bara få inreda ett nytt rum.
Nu ska jag sy klart lite kläder, jag har sytt in min klänning jag ska ha på mig ikväll, plus att jag vill fixa lite andra saker.

Grattis Felle


Felicia fyller 18 år idag!
Vi väckte henne med frukost på sängen, ett glas champange, jordgubbar, ballonger, presenter, blommor och skönsång! Stort grattis cheyen! Ikväll ska du firas och få en toppenkväll.

vattenpöl i mitt rum

Water all over the place, nej nu överdriver jag, men jag har tejpat upp en halsuk i taket och ställt en hink och handuk under taket där det har börjat läcka in massa vatten i mitt rum från tanken på övervåningen. K.A.O.S.
Jag som fixat min vägg så fint och nu är några bilder blöta, kommer få vattenskador och grejer här inne.

Ja så här ser det ut när man välkomnas till Casa de Amanda Svärdgren. En vädigt fin skylt jag dekorera första veckan här!


Weekend-plans

Hej! Vi har precis ätit middag och innan det kollade vi på tjejernas fotbollsmatch, de vann med 4-1. Jarråå!
Helgens planer:
Fredag-Birthday de Fellan 18 år!!!!!
Lördag- åker på utflykt till Naivasha! Vi ska kolla på flodhästar, åka motorbåt, bo på camp, mysa utomhus osv. Jag har redan varit där med min familj, men det kan vara kul att åka dit med boardingen också! 

Mandolf rider kamel i Mombasa, en riktigt härlig bild må jag säga!


en dag full av prov.

Hej! Idag har jag skrivit ett Naturkunskaps B-prov, det gick helt ok. Satt sista tiden så det var bara dirren in till oförberett engelskatest typ. Sen på matten fick jag tillbaka mitt matteprov, gick inte så bra för någon. Sen hade jag sönder mina Hawaiinas jag haft superlänge!!!! ÅÅh jag älskar dom, ska försöka laga dom med superlim. Nu sitter jag i mitt rum och försöker komma på en planlösning till min möblering, inatt sov jag med sängen mitt i rummet för jag har tidigare legat längs fönstret men har blivit sjuk som aldrig går över. Så nu står alla möbler helt galet. Nu måste jag tagga iväg till spanskaklektionen som börjar nu.

Hanna och jag på Bistron igår!

måste pluggaaaa.

Hej hej! Jag sitter och pluggar Naturkunskap och inser att natten är ung om jag ska lyckas med detta... Inget OC, inget mysmode i någons casa (har redan haft det nu under läxis hos Mandolf, aj aj) Nu ska jag hämta kaffe och skriva ut instuderingsfrågor. Måste keep on pluggmode.
Idag har vi varit i Kibera och gjort ett projekt på en skola där det går extremt fattiga barn, vissa har inte råd att betala en månadsavgift i skolan på 15 kr. Berättar mer om det sen och lägger upp bilder när jag har mer tid. Innan middagen gick vi även en sväng till Brew Bistro ett riktigt stort gäng!
Dessutom har en skola från Göteborg, Hulebäck, varit här, 40 st gymnasie-treor har varit på skolan och stekt vid poolen med oss.

Skola i Kibera

Bistron heheh.

Bättre sent än aldrig.

Bilder känns som det roligaste i bloggen.
Här är julavslutningen här på Svenska skolan i Nairobi. Kändes mer som midsommar. Det känns som det var längesen, de här sista månaderna kommer gå så fort att jag får lite panik.

Dansar runt granen.

Rektorn håller tal.


WOW! bubblor.

Snygga Trine-man som jag baxat bilderna av.

Småttingarna väntar på att få julklappar

Fina cheyer!


bad news

Hej. Idag har jag skrivit matteprov och det gick sådär, men det gjorde det nog för alla, den sista ekvationen var mission impossible. Sen gick jag och Hanna och köpte shampoo och inpackning till våra hår som blivit risiga. Sen har jag fixat lite i mitt rum, tvättat & spelat biljard.
Sen hade vi möte och fick reda på att det är två tjejer som ska flytta ut från boardingen här på skolan. Det var jättetråkigt, en tjej måste åka hem till Sverige och den andra ska bli dagelev istället :(

Mer bilder från Longonot







När vi kom hem hoppade jag i poolen med mina dammiga kläder, men då blev Mr. Antoine inte alls glad.

Jag har blivit en höjdare på att blogga, kanske för att jag gör det som en undanflykt från att plugga..  (Kära paranteser, eller oj blev konstigt nu när jag hade () <--sådana paranteser, men jag menar föräldrar, ni behöver inte oroa er, jag kommer klara av skolan så fint så, det kan ni lita på!)

Mombasa-boende-check!

Hey. Jag och Mandolf har precis spelat lite classic biljard. Jag har hållt på med matte-plugg en del av kvällen men det går lite åt pipan, men det är nog luuunch. Vi håller fortfarande på med Mombasa-resan, tror vi åker buss båda vägarna, men jag är lite sugen på att åka skarriståget igen, hehe det var så äckligt att det var nice.
Här är the cottage som vi ska bo i Mombasa:

Inte så fina, men dom funkar fint! Billigt som bara den så kan man lägga pengar på annat som god middag och aktiviteter där.

Hoppas bara inte det blir som på det huset vi bodde i sist när vi var i Mombasa och hade Mr. Snakeson som inneboende hos oss!

Tagg på att åka löktåget igen!!

Jag vill ha lite trevlig beaaaach också.

jambo kenya

Hej hej kompisar!
Idag har jag solat för vi hade ingen NK, nu har jag massa plugg att göra, vi har även bokat ett hus i Mombasa!!!
Nu ska jag plugga lite matte för det är prov imorgon. Jag och Hanna kanske ska gå till Junction också. Måndag, skolvecka..... I helgen är det Felles 18-årsdag och vi ska åka till Naivasha, något att se fram emot i motvinden med allt plugg.

Förra helgen på Que Pasa!


bikini

Jag bloggar hur mycket som helst för att slippa matematiken...
Här är en bikiniöverdel jag köpte på Mr. Price idag för typ 130 kronor, ganska dyrt ändå för att vara här, och den såg lite fånig ut, men ändå lite kuligt att ha en som inte alla andra också har :) 

standard Casa Blanca

Igår kväll åkte vi ett gäng till Casa Blanca, det var helt dött där i början så jag, Manda, Gabbi, Wenne och Max gick över andra sidan vägen till en bar och spela lite biljard och träffade massa sköningar. Sen när vi gick tillbaka till Casa Blarre var det massa folk så vid hade en rolig sista timme där.

Chillin på local-stället. Gabbi skulle posa med att ha hennes huvud i Mandas armhåla?!

Toaletten var supernice!

Mandolf och jag i Maxiboys mössa.

Godnatt!

Kitengala Glass

Hej!
Imorse bestämde vi oss för att åka med på en söndags-aktivitet. Vi åkte till ett glasblåseri Kitengala Glass, det var som en sagovärld, nästan lite creepy. På vägen dit stannade vi vid ett köpcentrum vi aldrig varit i tidigare, jag köpte spontant en bikini överdel, sen tog dom andra en classic smoothie på Art, men jag hade köttat för mycket brunch. 
När vi kom fram till glasfabriken kollade vi runt, det fanns massa glas att köpa och vi kollade när de blåste dem.

Jag och Hanna i lökbussen på väg dit.

Vid köpcentret där vi stannade, riktiga celeberties med smoothie och grejer.

Jag med glassaker, hehe.

Nina, Hedvig och Gabbi med Tusker-hattar!

Massa glas i butiken.

Nu slutar det som vanligt att funka att ladda upp bilder, fler kommer sen! :)

Mount Longonot

Jag är hemma från Mt. Longonot och det är på gränsen att jag är levande.
Jag trodde det skulle vara ganska chill, men vandringen upp på vulkanen var asjobbig, men man visste att man var tvungan att fortsätta. När vi äntligen kom upp så satte vi oss och åt en baguett, kolla på utsikten och tog lite bilder. Sen så skulle vi gå runt hela vulkankanten och jag tror att alla hade förväntat sig att det skulle vara rätt chill, men det var aslångt, varmt, dammigt, kramp i vaderna, ont i ryggen av ryggsäcken osv. Jag satte på lite musik, börja traska och satte igång lite speedfart för att komma till toppen någon gång. Toppen var långt ifrån hur långt man än gick och man var tvungen att klättra och hålla i rötter på vissa ställen, jag har aldrig känt mig så överkokad och död. Klättrade upp på alla fyra sista biten upp till toppen där några av killarna var, så jag var första tjejen på toppen, wooohoo! Tog lite bilder och gick ner sen igen, fick ont i knäna, tårna slog i skorna och alltmänt jobbigt. MEN JAG KLARADE DET OCH ÄR FETA NÖJD. När vi kom ner till bussen åkte vi som var först hem till skolan och jag kasta mig i poolen. Långdragen förklaring, annars är jävuls äckel hor-berg/vulkan en bra förklaring.

Taggde brudar i bussen 7.30

Malin den lilla rackarn är alltid lika glad.

Vandringen började med hela gänget.

Superhärlig på mig och Malle-man.

Emelie och Hannas försök till pose a la Felle.

Weey

Fellan den lilla gymnasten.

Grabbsen!

Hang loose bitches in tighta cykelbyxor och kepa.

När jag upp på toppen väntade jag på Hugo, Fellan och Malín. Mallan var väldigt glad att se mig, humöret var på topp.

Chillar 2371 m över havet. Högre en Kebnenkaise.
Sen var det bara att gå ner igen...

Nu slutade det fungera att ladda upp bilder, det sög, laddar kanske upp fler sen! :)

vilken jävla dag

Dagn kommer få en bättre update snart om hur jag spenderat den här dagen, men mina ögon slocknar så orkar inte ladda upp bilder och sånt just nu. Mt. Longonot, vilken liten rackare säger jag bara!
Godnatt, ska sova en after-dinner lur och ladda upp inför utgång ikväll, heheh.

Dagens outfit.

Fredagsmys

Fredag. Första kvällen på hela den här tiden i Kenya som jag inte går ut till någon klubb, annars har vi varit ute VARENDA GÅNG. Det är bara jag, Hanna och Manda som har det rekordet, men imorgon ska vi upp innan 7.00 och vandra upp på en vulkan i några timmar så känner att det kanske kan vara skönt att gå och lägga sig i tid. Manda tog ändå en spontanare och drog till Qué Pasa med Johanna. Men ikväll gick vi iallafall till Junction och åt middag, sushiiii <3 Efter det gick vi och tog en efterrätt på Art Caffé, cappucino-milkshake. Väldigt trevligt.

Efter skolan idag åkte vi till Toy Market och jag shoppade som vanligt, hehe. Kan inte hålla mig borta från nått när jag kommer dit! Jag köpte två klänningar, två koftor och en backpack till Mount Kenya. Kan lägga upp dom sen som vanligt :)

Nu ska jag packa en liten ryggsäck med saker till morgondagens bestigning av den gamla vulkanen Longonot. Är skittrött efter den här skolveckan så ska lägga mig och kolla på lite OC tror jag.

Mina mysisar Manda, Hanna och Johanna på sushijrestaurangen.


Godnatt! Ha en kulig fredagkväll!


Företagsekonomiprov klart!

God morgon.
Har precis haft mitt företagsekonomiprov, så jäkla niceeee. Det gick bra och jag hade mycket kortare än alla andra eftersom jag redan läst halva kursen. Så nu sitter dom andra kvar och skriver prov, men jag ska börja med naturkunskaps uppgifter så jag har nog det inte så mycket roligare.
Nu skrev Manda och ville vi ska köra en match biljard så jag ska taggaaaa.

Här sitter jag och chillar med min bästa apskalle-kompis TIN TIN! ååh han är så fin <3 Han blev hittade ensam och rädd på en julmarknad i gamla stan när jag gick i lågstadiet och han har varit med överallt sen dess, den lilla rackarn.

header på g

Hej sitter i mitt casa och har precis pluggat klart FeB. Jag och Malín har köttat matte med massa polynom-råttor.
Nu har jag fixat en ny header, den är identisk Hannas...
Men jag var tvungen att kirra en ny, den gamla blev jag retad för mitt år med kokosnötter, negrer och palmer...
Ska nog kirra en mer spejsad sen.. :)
Hanna i Kenya
Copycat a la Mandzink!

mirror

Hola! Ahora tengo clase de español con mi amiga Mandolf. Nadie comprende. Hehehe
Jag har spanska lektion, kort sagt.

jag vill ha en t-shirt med Lil Wayne!!!!!!

Hoppas snön värmer i Svealand!

Helo.
Jag har precis haft svenska, men nu kom Hanna över och sa att naturkunskapen var inställd, YEEES!
Idag vet jag inte vad som står på schemat, antagligen plugga företagsekonomi B eftersom vi har prov. Jag är fortfarande lite sjuk så jag ska nog inte heller träna... 

Här kommer lite bilder från helgen då vi låg och chilla vid la poola!








Nu ska vi börja köra lite instuderingsfrågor!

Mina bilder från dagen!

Hej igen kompisar. Jag har nu sovit i en timme efter matchen (det var ganska ansträngande även fast jag inte spela), sen har jag umgåtts med mina kära på internatet och nu var det meningen att jag skulle sätta på datorn för att slå upp ett engelska-ord till läxan, men fastna lite grann på annat kanske...

Lilla kameran har varit med idag så här kommer mina fina bilder!

pepp inför matchoman.


Coachen Månsiboy

Fellan taggar


Hanna och jag busaliserar.

Mandolf och Wenne-man kickar.

Lovisa, Fancy, Hanna och jag

Coola cheyer.

Innan matchstart.

Fancy och Hancy

Jag och Linnea!


Dom vann med 4-0!!


Ja varsegod alla läsare att jag tog mig tid att ladda upp så mycket bilder, nu håller min hjärna på att sprängas så nu ska jag tvätta håret och sen slagg-mode.

Fotbollsmatch

Hejj! Vi har precis kommit hem från en fotbollsmatch i Karen mot skolan Hillcrest. Tjejerna vann, woohooo! 4-0.
Jag vet inte är skittrött, är typ lite sjuk för jag har ont i skallen och hostar... orkar inte

Här laget, fast den förra matchen. Jag laddar upp mina bilderna från idag senare.

nya målvakten... eller?

Hej! idag starta dagen med en idrottslektion på Impala för att kötta lite springning och styrketest, var lite krasslig så jag bangiliserade lite av springningen. Det var massa små apor som hoppade bredvid en också. Sen var det lite lektioner och ett antal biljard-matcher och en massa pluggalisering. Jag, Malin och Manda har även övat lite fotboll-målvaktsträning med mig, det gick la sådär. Stukade långfingret ockå... Imorgon ska jag iallafall med och kolla när tjejlaget ska spela fotboll mot Hillcrest, säkert en massa hunkar att spana in där. Jag ska även se till att starta ett basketlag!
Smög precis över till Hanna och möttes av Mr. Antoine... scary shiiiet.

Jag och Hanna i Mombasa!

internatet by night med monsterlampor i la bamba.

strandridning i Mombasa

Johanna

Ååh jag har det bra i KENYA!!!

den lilla rackarn

Nu när jag ändå varit i farten kan jag fortsätta lägga upp lite kläder jag fyndat på Toy:

En partydänga från partyståndet som jag inte kommer ihåg vad den kosta.

En jacka som var ny med prislapp och allt, för typ 60 kronor

Lite tishas, hehe. kostade 20 kr styck.

En tantkofta som kosta 20 kr tror jag.

Nu ska jag gå till la bamba, sen billeee!


monday 16 january

Hej! Nu har jag ätit middag och innan det blev det ett pass med Zumba, önskade att få ha Una vaina loca på nästa lektion, hehe me gusta! Nu har Manda upptäckt att någon baxiliserat pengar av henne, hon är fly förbannad med all rätt, snart ska vi ta ut ilskan med ett parti biljard. Nu är det dags för en dusch och sen matte-plugg.
Juste! Nytt vad har vi i trion gjort upp... Bara godis, chips eller onyttigheter på fredag eller lördag, den som bryter det måste bjuda varandra på middag. Vi ska hålla detta fram till sportlovet! Bara för att man inte får blir man helt plötsligt väldigt sugen på nått sött.

lektion and chillin'

Hej! vi har U-landskunskap och gör ingen som helst nytta! Snart är det lunch! Jag har superont i halsen, men ska försöka dansa lite Zumba idag!


mission: Holländar-råttor

Som sagt, köttar inlägg nu.
Vad har jag gjort idag? Standard-söndag skulle jag nog säga. Vakna och åt brunch med alla här på internatet, insåg sen att runt poolen hade holländare och andra svennar invaderat vår territorium (något som vi stör oss galet mycket på) vi ville sätta dom på plats så jag, Manda, Hanna och Gabbi gick och hämta feta högtalarna från idrottsrummet och satte dom vid poolen och började pumpa ashög musik som Sexy bitch och Sexy and I know it. Dom blev såklart fly förbannade och ringde till Rektor Jonas och klagade på oss! Mission-completed!

Sen spela vi biljard, åt middag, plugga, jag sydde mina kläder och sydde in mina jeans som jag ett antal gånger sydde in för mycket att jag inte fick på mig dom.... Sen mot kvällskvisten kollade vi på film, Tears of the Sun. Nu ska jag sluta blogga och sova!

Dom små rackarna fick så dom teg!

Fezztpicz

Igår var vi på Simba Saloon, det var skitroligt verkligen! Vi dansa till Sawa sawa och hittade en lekplats med rutchbanor och grejer. Ganska mycket skarriga männsikor, men awesome ändå. Baxilisera med mig en halsduk hem!

Vi tog inga bilder igår, men massa bilder har kommit upp på FB från fredagens Que Pasa, så här kommer lite baxiliserade bilder från Ebbzor och Yanjaa.

Hahaha

Fanny med DJ:en!

Jossan och Linnea

Me and Honey

                       Roomie Emilia                                                      Pyttan och Lovisa

Party med nya grabben och grejer!

Hedvig och Tinii

Nina!

Tack och hej!

Skogsvandring

Sorry grabbs, internet har inte varit på vår sida den här helgen och har inte orkat sitta vid datan. Men nu kommer massa uppdateringar!

Här är bilder fårn vandringen i lördags!

Feta coolt med vattenfall, jag hade supersnabb outfit, tighta cykelbyxor, jympapåse, keps och ett par rediga vandringskängor på det!

I grottan där jag senare såg en fladdermus så jag fick panik, chickenmode!


?que pasa?

Hej! Igår var vi på Que Pasa, det var skitkul, men det var en väldans massa drama hela kvällen!! Vi hittade en annan liten mysig bar vi var på emellan också! Idag har vi gått in våra vandringskängor i skogen, vi gick nästan 1 mil, det var jobbigt, men samtidigt var det ett supercoolt ställe med vattenfall, grotta med en läskig fladdermus och en exotisk skog, hehe! Ikväll blir det utgång till Simba igen!! Taggelisation!
Nu måste jag sluta för internetet räcker bara i 10 min, knaaasar galet!

fyndarn

Jag ska go back in business och köra som på den gamla goda tiden då jag alltid la upp massa bilder på nya köp och sånt. Här kommer kläder som är köpte på Toy market där alla kläder på bilden ligger under 50 kronor! Dom är begangnade men säljarna har ingen koll på vilka märken det är så här kan man hitta riktiga kap! Plus att det finns mycket fräsha kläder!


Två Raffe-skjortor, äkta vara!

En liten knasig klänning som inte kommer till pass så ofta...

En partydänga med inspiration från prästerna

Nehepp, tydligen ville inte fler bilder laddas upp... Resten få komma sen då!


Mt. Kenya

Nu ligger jag i sängen med datan och försöker plugga, mestadels av kvällen har gått åt till att försöka bestämma nått med boendet i Mombasa. Annars har jag spelat lite frisbee och sen kubbat på Impala. Sen har vi haft informationsmöte om Mount Kenya, hehe jag tror det kommer bli ganska häftigt ändå! Snacka om att man kommer ha ont i fötterna, känna sig väldigt lökig utan dusch på fem dagar och vara allmänt utmattad. Nejdå, det blir fettttt!

Kommer kännas knas att behöva ha underställ och mössa i samma land som vi nu går runt i shorts med.


TOYALISERING

God kväll. Som vanligt sitter jag uppe och gör ingenting, klockan är snart halv tre, har en jäkula massa plugg på hög som gärna kan vänta ett tag till. Idag har jag och Hanna gått till Junction en snabbis för att ta ut pengar, men vi kunde inte motstå en jordgubbssmoothie på Art Café som är så mumsig och billig. Sen tog vi en Citi Hoppa till Toy Market för att shoppa loss, weeehoo! Nej men det var mening att vi skulle köpa vandringsskor till Mount Kenya om 3 v. Hanna köpte tydligen fel skor och jag köpte ett par med världens tyngsta sula, aja! Mina kostade bara 300:- sen köpte jag tre stycken blusar för 20 kronor styck. Begangnade grejer är nice!!!!
Nu på kvällen har jag och Hanna möblerat om mitt rum, det är riktigt hemtrevligt nu!

Här är mina nya vandringskängor, riktigt fashionabla saker.




man ser inte bra, men den är väldigt fin i ryggen.


eeey grabben, här har du lite bilder!


Parantesos.

Rafikiiii

Hallå stekarn.

Turre-familjen!

Kibera, Afrikas näst största slumområde, där det bor ca 1 miljon människor!

dansar lite med mina masaikompisar.

Rebban kitesurfar lite.


rebus

Jag har försökt ladda upp bilder hela kvällen, men min data lever inte ett bra liv så den har ingen som helst samarbetsförmåga. Därför blir det no pics.
Idag har jag haft lektioner, kubbat, simmat i poolen, har klättrat upp i taket på hyllor i lakanrummet utan att ramla ner och dö, lagt en avloppsrensare(sugpropp) i Malins säng (hon blev fly förbannad) så resten av kvällen spendera jag på Malíns rum för att bädda nya lakan och försöka få hennes rum att försvinna från topplistan på internatets skarrigaste rum... Har även baxat ganska mycket av Mandolfs godis, det var inte bra med tanke på att vi skulle börja vårt nyttiga liv.
  
                                                                 
                                                                 
                                            
                                                       SUPERGLAD MALÍN!

Ååh.. Nu är det säkert många som är avundsjuka på min fina rebus!


busy chey

Hej.
Måste ta tag i det här med gymnasiet i trean... Jag är feta kluven om jag ska gå tillbaka till Östra eller om jag ska söka till Nacka gymnasium. Orkar bara inte angagera mig nu, stannar typ här ett till år eller nått kult, neeee. Men nej måste fixa sommarjobb igen, saker och resor till sommaren, MOMBASA på sportlovet och MASSA ANNAT! jaa för inte tala om allt plugg....

Hej jag heter Mandzink.

ny kamera!

Hej hej!
Nu sitter jag här i Giraffrummet och håller på att kolla ett hus i Mombasa till sportlovet, alla på internatet ska dit och det ska bli så kul. Måste bara hitta nått som ligger bra och är billigt.
Idag efter skolan gick jag och Hanna som vanligt till Junction, hehe och tog en jordgubbssmoothie. Jag kollade också på ett fodral till mina nya kamera jag fick av mina underbara paranteser. Det är en Sony Nex-C3, typ en kompaktkamera eller nått. Så nu ska jag äntligen dissa den lilla rosa Olympus som har hängt med ett tag, men det får bli partykameran!
Sony NEX-C3 + 16/2,8
Här har vi den lilla pärlan :)

sista dagen på jullovet :(

Hej!!!
Inatt klockan fyra vaknade jag av att någon bankade på min dörr, jag blev skiträdd och gömde mig under täcket, sen skrek någon HALLÅ ÖPPNA! Jag frågade vem det var, HAAAANNA!!! :) Happy girl!
Satt med henne ett tag mitt i natten och pratade, sen kunde jag inte somna förrän klockan 7... Idag har jag solat, fikat på Art Caffé och umgåtts med Honey. Snart kommer lilla lökråttan Mandolf också, weeeeeyyy!

Igår kväll var vi på Casa Blanca igen... Det var helt okej, väldigt chill. När vi kom hem var det några som hoppade i poolen så dom är grounded nu, segt för dom.

Råttungarna <3

waka waka baby!

Hellooo. Vi är back från Casa Blanca, det var över våra förväntningar, vi var fett sega först och höll på att somna i soffan, sen träffade jag och Gabbi en kille på 2.12 meter som livade upp stämningen! Men som vanligt när det är som bäst måste vi åka hem, vilket suger rätt hårt.
Här kommer min och Ninas bästa låt från kvällen, Sawa Sawa Le!
FEEEZT.


fredag 6:e januari, kul rubrik.

Idag har jag solat lite, flagnat bort all bränna när jag duschade, sprungit på Impala. Nu ska jag gå och checka om det blir utgång ikväll! Waaah snart kommer alla tillbaka hit på internatet det är lite tomt!


inception

Jag har precis kollat på Inception, jag brukar inte fatta några filmer så hela den här filmen var en stor röra. Men jag tycker den var bra ändå! Jag tycker den var fett scary och tror att hela mitt liv är en natts dröm, så jag kommer leva länge till!!! :D yiippiieee.

Nytt album på FB är iallafall check! Här är några godbitar:

Madre och Rebecca och jag

Siiiimbaaa

Nyår!

Los parantesos och me surfing


apskalle

Massaiiii


hej hej hej.

Idag har jag inte gjort mycket, ensamma gänget på internatet, suttit i poolen och stekt lite och försökt laga någon god lunch. Nu ska jag gå till Impala och springa, men vill inte.....

Lake nukuru


Jag lyssnar på  gangster-musik och kollar på semesterbilder från lilla familjeresan. Klockan är halv fyra och vet inte vad jag gör uppe... ska kolla på lite film också tror jag!

kareoke night!

Hellooo. Igår var en kul kväll. väldigt. Jag, Gabbi, Ida och Annika åkte till Black Daimond där det var kareoke night! Vi sjöng massa, Gabbi körde ett soloframträdande med Raise your glass och jag och Ida sjöng Mamma Mia och sen massa annat! Vi träffade massa roliga folk, hahaha. Sen tog vid taxin hem, det var inga boardingföräldrar så det var fett chiiilll. Jag råkade tappa smörbyttan i stengolvet så det blev kaos med glasbitar. Värd kväll iallafall!

Idag har vi fikat på Java, jag har simmat i poolen och snart är det dags för oss att laga middag.




back in nairobi

Jaaaambooo. Jag är hemma från ett underbart Zanzibar! det var fett, har solat, badat, spelat beach volleyball, surfat, dykt, gått till strandbarer, ätit god mat, träffat min familj, lärt mig en massa swahili och massa annat.

Syrrish och jag!

RSS 2.0