helgen

heej jag har inte orkat skriva och gör inte det nu heller, men jag ville bara säga att helgen var otroligt kul! vi hade basket cup, vi kom trea :)
sen hade vi en avslutningen, måste säga att laget bakdörrarna var grymmast!!
bild från lampe cup
image18

tjejmiddag hos janni

hallojkeeen :)
helgen har gått väldigt fort, men det var väldigt ruuligt, på lördagen så var jag på tjejmiddag hos janni med henne, alva, cornelia, fanny, johanna och klara. det var fett kul. när klara kjellman kom så fick alla åka på hennes moppe sen åt vi typ middag och jag blandade en god dricka.
sen åt vi, efter det berätta janni om den fyrbente mannen och då blev alla asrädda för allt som var omkring oss som t.ex chokladkubben från axe reklamen m.m. sen sjöng johanna och spela piano, hon var verkligen asgrym. vi satt även och ringde till heta linjen, eller jag för ingen annan ville prata.. sen var johanna och klara tvungna och gå hem och efter ett tag började janni och cornelia bråka om en sak.
alla blev typ sura på varann och cornelia blev emo och satte sig på jannis rum och sminka sej med ett hjärta på kinden och lila läppar. sen typ dog hon i soffan och somnade. när vi andra kom in i rummet där hon låg så fick vi värsta chocken när vi såg hennes lila läppstift och sminket helt utkladdat. vi tog då fram massa smink och sminkade henne mera och tog kort, efter ett tag vakna hon och vi var tvungna att torka bort allt rött smink från hela huset eftersom hon typ laggt sej överallt. sen var cornelia tvungen att tvättas, vi tog typ värsta diskborsten i ansiktet och cornelia grät typ. hahaha
och en massa andra saker efter det hände men nu har jag typ kramp i handen.... :P
här kommer en bild från kvällen på alva, janni, fanny, cornelia och mej själv :)
image15
image16image17

lalala

hallojjken, här om dagarna har det inte hänt något speciellt har mest spelat basket och varit med kompisar. jag har även fått en ny mobil av min snälla far :) den är väldigt fin tycker jag.
Imorgon ska jag ska jag och alma ha friidrottsdag på björknäs ip, vilket inte är så kul med friidrott, men väldigt najjs att få träffa alla mina kära vänner i björkan. alla i björknäs är riktigt härliga människor.
efter det ska jag kanske gå och bada med janni panni i kocktorpssjön. och efter det ska jag vara med bästisen alva. och sen drar vi till basket träningen. när den är slut så ska jag vara med glärran och sosso. dom ska slagga hos mig som sosso säger. det ska bli väldigt kul, väldigt skönt att ingen annan kommer vara hemma :)
aja får skriva allt vad som har hänt sen..
PUUUSSS AMANDA PANDA <33
image13image14

du är dum.

hejjj sofia zillen hallonben kan ta sej! :) <33 hon är verkligen inte snäll om ni vill ha bevis är det bara att kolla in www.sofiazillen.devote.se
det är verkligen inte roligt, därför ska jag passa på att lägga upp fina bilder :) (A) hahhahah MEN DU SKA VETA ATT JAG ÄNDÅ ALLTID KOMMER ÄLSKA DEJ HJÄRTAT.
image10

cheap monday

hejj, idag har det varit en okej dag. jag har haft idrott i skolan  och vi jogga nån tråkig runda :/
efter att jag slutat skolan gick jag hem till Alva. vi gjorde inte så mkt. efter ett tag så drog vi iväg till basket träningen som nu var löpträning. det var fett jobbigt och jag har sämst kondis, och efter att vi sprungit fem varv runt en slinga så sprang vi spurtsträckor...
nu har jag precis ätit middag och ska dusha snart.
Här är några bilder från dagen med alva. Jag var då designer av bilderna, hahaha alla var ju då inte så lyckade. (:
image7image8image9

hej sommar!

tjooo, idag har det varit asvarmt så jag har solat sönder på ingarö. badade också i havet, eller jag typ bara kasta mej i och upp sen igen. det var verkligen askallt! sen har jag hoppat lite på min häst och det gick bra.
när jag kommit hem från stallet och åkt hem från Ingarö så ringde jag Glärran och så cykla vi ner till Kocktorpssjön och bada. det var najjs, fast vi skrämmde upp varandra hela tiden om att strandvakaren låg i vattnet. Sen kom det några fiskare som såg ut som pedofiler så vi drog hem igen. nu är jag fett trött ska dusha och sen ska jag gå o lägga mig.
/puusss amanda
image4image5

lördag igen

idag har jag gjort väldigt mycket, först på morgonen så åkte jag hem från cornelia. sen så åkte jag till stallet och red ut en sväng i värmen på min häst, det gick bra förutom när vi red förbi några hus och en hund börja skälla och min häst fick damp och böjde sej framåt och tvärvände om. jag ramlade självklart av... men det gick ändå bra med mig fast nu har jag väldigt ont i knät.
efter att ha ridit åkte jag ut till Ingarö där vi har vårat sommarställe. Vi bor då granne med mikael persbrandt, som är väldigt ballt plus att vi känner honom väldigt bra. och idag så fyllde mikaels barn Igor 2 år så vi kom över till dom och fika lite och gav Igor en leksaks brandbil.
nu sitter jag bara hemma och har precis ätit lite godis och pratat i telefon med Glärran, Sosso och Alva :)
jaa det ver min lördag.
/ PUSS  amandaaa
image3 

sova över :)

i fredags så sov jag över hos cornelia tillsammans med janni. det var väldigt roligt. fast vi fick skrajkänsla hela tiden för allt möjligt som t.ex att strandvaskaren knacka på eller ett par skor som kom närmare. det hela slutade med att janni och jag delade madrass... 
/ Aimage1


hejjs svejs i lingonskogen

japp, det här är min blogg. den är väldigt tråkig nu men ska fixa såååå fint! :D
/ A S


RSS 2.0