bad side

jag håller på att lacka sönder, jag  ska mala ner o döda dig i en köttfärskvarn din äckliga jävla mongo unge. svettar ner mina kläder gör du också din tjockis. sen håller jag på att hungra ihäl också, fuckkkkk offff jävla äckliga väder och alla jävla fula feta svennar. eftersom ni märker att jag inte är världens sötaste lilla ängel för tillfället, (vilket allt är min syrras fel) så tänkte jag skriva topplistan om vad jag mest hatar:
1. SL, jävla fattiga komminunister som åker buss. jag hatar när jag själv måste göra det eftersom det är för kallt för moppe o jag inte har någon bil. bussen är alltid sen eller för tidig och fittiga busschafförer.
2. jeansen instoppade i strumporna, det är verkligen hemskt enligt mig nästan i samma klass som folk som har en miljon toffsar runt jeansen.
3. barn som inte kan hålla käften, sånna där vidriga små fula skalliga saker som bara sitter o gråter och skriker. okej ni behöver inte nämna att jag själv varit barn. men fan heller att jag började gråta varje gång jag ramlade. jag hatar inte all bäbisar, vissa är skitgulliga. men sånna där enormt fula och kommer där med sin överbeskyddande mamma, nää asååå fyyyyyyyyy!
4. Coola undgomar, aa okej jag låter ju förfan som en jävla åttioårig kärring. men vafan jag hatar sånna där b-fjortisar (sånna som är för värdelösa för att ens vara en riktig fjortis) som sätter sig längst bak i bussen och ska skrika och typ röka i bussen. eller när jag åkte hem från skolan vid tre så sätter jag mig längst bak o då kommer det två stycken o sätter sig där även fast det finns massa andra lediga platser. jaaa dom måste ju alltid sitta på den tuffa platsen. sen sitter två fjorrar o dricker starköl mitt på dagen. kan dom skaffa sig ett liv, ni kan ju iallafall vänta med att dricka till kvällen eller helg iallafall.

HAHAHA NU ÄR JAG TYP VÄRLDENS GLADASTE IGEN, HAHA FÖR DET ÄR JÄVLIGT SKÖNT ATT FÅ SKYLLA AV SIG PÅ ANDRA. FÖR KOMIHÅG JAG GÖR ALDRIG FEL, DET ÄR OMGIVINGEN SOM ÄR EFTERBLIVEN.


Kommentarer
Postat av: annabanana

amanda, du har celebral parés! :P

2009-11-21 @ 09:43:37
URL: http://annaistheman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0