nya strumpor :)

Heeej!! Sitter nu med en sprillans ny data, eftersom vi fick lämna tillbaka våra skoldatorer idag så öppna jag idag för första gången min data jag fick i födelsedagspresent, den är skitgrym än så länge ;)
Idag i skolan kollade alla nior på Scarface för insperation till balens tema maffia, sen åkte jag och tjejerna i klassen in till stan och shoppa, det slutade med att jag och philippa gick ensamma och kikade. Vi kollade maskeradkläder och efter ett tag kom Philippas söta kompis Miranda. Jag kom hem med kepsen jag blogga om och även ett par shorts plus schtekarstrumpor. Allt visas imorgon!
Annars idag har jag grävt lite i gropen och somna faktiskt i 3 timmar efter jag varit i stan, det beror nog på att jag knappt sov någonting i helgen.
Imorgon är det brännbollstunering, men jag tror jag skippar den eftersom inga tjejer och knappt några från min klass kommer vara där. Skönt att vara lite ledig!

Här kommer en liten del av lite skitshopping:

billiga lösögonfransar för bara 40 spänn på H&M så dom suger säkert!



Värsta schtekarstrumporna, tyckte dom var fett snygga så jag var tvungen att haffa trots att strumpor inte är sommarens plagg direkt..

/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0